ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Εξοικονομήστε ρεύμα και χρήμα εύκολα και γρήγορα! /

Εξοικονομήστε ρεύμα και χρήμα εύκολα και γρήγορα!



Σε κλίμα προσφορών βρίσκεται και αυτό το καλοκαίρι η Media Markt βοηθώντας τους καταναλωτές να εξοικονομήσουν ενέργεια και χρήματα. Αρκεί να επισκεφτούν ένα από τα 5 καταστήματα της αλυσίδας στην Αθήνα, από την Πέμπτη 16 έως και το Σάββατο 18 Ιουνίου.

Όσοι επιλέξουν να αγοράσουν οποιοδήποτε ψυγείο ενεργειακής κατηγορίας Α+ και Α++ θα εξοικονομήσουν χρήματα που αντιστοιχούν στο κόστος κατανάλωσης ρεύματος για ένα χρόνο, το οποίο υπολογίζεται βάσει προτύπων δοκιμών ετήσιας κατανάλωσης ανά ψυγείο και τιμής κιλοβατώρας στο 0,11 ευρώ.

Παράλληλα, όσοι αγοράσουν κλιματιστικό ενεργειακής κατηγορίας Α+ και Α++ θα λάβουν πίσω το χρηματικό ποσό των 40 έως και 100 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για το χρονικό διάστημα 16 έως και 18 Ιουνίου και αφορά τα καταστήματα της Media Markt στο Μαρούσι, το Παλαιό Φάληρο, το Περιστέρι, τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και την Αργυρούπολη.

Τα προϊόντα της εταιρίας Miele εξαιρούνται από τη συγκεκριμένη προσφορά.


Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/186558/exoikonomiste-reuma-kai-hrima-eukola-kai-grigora/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |