ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Κερδίστε προσκλήσεις για τους Momix! /

Κερδίστε προσκλήσεις για τους Momix!Τρεις διπλές προσκλήσεις για τους MOMIX στις 6 Ιουλίου στο Θέατρο Λυκαβηττού προσφέρει το Cosmo.gr στους αναγνώστες του!Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό δεν έχετε παρά να στείλετε mail στο cosmocontest@gmail.com με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και την ένδειξη Momix μέχρι τις 5 Ιουλίου!

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ

Οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά από το Cosmo με mail.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πρόσκληση είναι προσωπική και δεν μεταβιβάζεται. Για την είσοδο στο χώρο απαραίτητη είναι η κατοχή δημοσίου εγγράφου.
M O M I X

Η απόδραση απ’ την καθημερινότητα

Η διασημότερη ομάδα ακροβατικού χορού στον κόσμο, οι θρυλικοί ΜΟΜΙΧ, για πρώτη φορά σε μια πανελλαδική περιοδεία - πέραν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης- έτοιμοι να μυήσουν το κοινό στην τέχνη της σκηνικής αποπλάνησης με το εκθαμβωτικό, νέο τους σόου!

Μία νέα παράσταση με...

Τρεις ολοκαίνουριες χορογραφίες σε...

Μια πανελλαδική περιοδεία!

MOMIX REMIX

By Moses Pendleton

Οι «Παραβάτες των φυσικών νόμων», οι «Μάγοι Χορευτές»,

οι «Αλχημιστές των ψευδαισθήσεών μας»,

οι «Ταχυδακτυλουργοί Ακροβάτες», … ξαναχτυπούν.

Αψηφώντας τη βαρύτητα, χορταίνοντας τις αισθήσεις μας, φλερτάροντας με την
οφθαλμαπάτη, επιστρέφουν στην Ελλάδα με τρεις νέες χορογραφίες του εμπνευσμένου Moses Pendleton κι ένα ανθολόγιο με τις καλύτερες στιγμές των ιστορικότερων παραστάσεών τους…

…Για να αμφισβητήσουν ξανά το … «αδύνατον»!

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ

Ευαισθησία χιούμορ, εφευρετικότητα και δεξιοτεχνία, έμπνευση, γνώση και φαντασία,
συνθέτουν το DNA των περίφημων ΜΟΜΙΧ, της κορυφαίας και διασημότερης ομάδας ακροβατικού χορού στον κόσμο!

Οι «θαυματοποιοί χορευτές» του φημισμένου χορογράφου Moses Pendleton, που οριοθέτησαν μοναδικά ένα ανατρεπτικό και διαδραστικό περιβάλλον όπου ο χορός συναντά το τσίρκο, τα ακροβατικά, την παντομίμα, το θέατρο σκιών, τον αθλητισμό και την υποκριτική, επιστρέφουν στη χώρα μας. Για να δικαιώσουν την καθολική αναγνώριση που κατέκτησαν και στο ελληνικό κοινό, την τεράστια επιτυχία τους, τις διθυραμβικές κριτικές στον ελληνικό όπως και στο διεθνή τύπο.

Παρουσιάζοντας σε πανελλαδική περιοδεία και μάλιστα για πρώτη φορά το MOMIX REMIX, μία εκπληκτική παράσταση, δομημένη ειδικά για εξωτερικούς χώρους, γεγονός που την κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα για τους θεατές. Ένα ονειρικό ταξίδι στις καλύτερες στιγμές της σπουδαίας καριέρας τους, μία απίστευτη οπτικοακουστική πανδαισία, ένα εκθαμβωτικό και σαγηνευτικό σώου, εμποτισμένο με τη φρεσκάδα των τριών νέων χορογραφιών.

Εικόνες μαγικές, στιγμές αιωρούμενες, τροχιές και πτήσεις, σκηνικές ψευδαισθήσεις, που με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας (σπέσιαλ εφέ, λέιζερ, προβολές, ειδικοί φωτισμοί, μαριονέτες, σκιές), πλάθουν από κοινού ένα σκηνικό σουρεαλισμό, μία οπτική ποίηση. Ένα χορευτικό υπερθέαμα που αμφισβητεί το μύθο του ακατόρθωτου, φλερτάρει επιδεικτικά με την υπέρβαση, και αψηφά με αυθάδεια τους νόμους της βαρύτητας, κινούμενο στα όρια της ευρεσιτεχνίας.

Ένα αέναο, τολμηρό και γοητευτικό παιχνίδι μεταμορφώσεων, που υπνωτίζει τον θεατή και αναδεικνύει τις απεριόριστες δυνατότητες της σπουδαίας αυτής ομάδας. Αποδεικνύοντας, πως η αυθεντική δημιουργία και η υψηλή αισθητική, μπορούν και οφείλουν να συνυπάρχουν με τη λαϊκή διασκέδαση και το θέαμα.

Momix Video by Dailymotion_Greece


Πρόγραμμα Περιοδείας


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Δευτέρα 4 Ιουλίου, Θέατρο Γης


ΑΘΗΝΑ - Τετάρτη 6 Ιουλίου, Θέατρο Λυκαβηττού


ΠΑΤΡΑ - Πέμπτη 7 Ιουλίου, Κάστρο


ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Σάββατο 9 Ιουλίου, Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»


ΧΑΝΙΑ - Κυριακή 10 Ιουλίου, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου ΠΗΓΗ :cosmo.gr Link:[http://cosmo.gr/ArtsEnt/Hellas/327479.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |