ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Τι κάνει σήμερα ο Μάρκος Λεζές; /

Τι κάνει σήμερα ο Μάρκος Λεζές;



Θεωρείται από τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Το 1992 γνώρισε προσωπική επιτυχία ως δάσκαλος στην ομώνυμη σειρά της ΕΤ1 που βασιζόταν στο μυθιστόρημα του Ιωάννη Κονδυλάκη.

Δεν άφησε το σανίδι ποτέ. Στην τηλεόραση εμφανιζόταν σπάνια. Κι αυτό γιατί υποστήριζε ότι δεν τον φώναζαν και ότι υπήρχαν άτομα από το χώρο του που τον έβαλαν στο περιθώριο.

Αυτή τη σεζόν, ο Μάρκος Λεζές συμπρωταγωνίστησε στην επιθεώρηση του Χάρρυ Κλυνν «Ουστ, κοπρίτες».

Και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το σενάριο που έχει πάρει στα χέρια του μετά από δέκα χρόνια. Θα συνυπάρξει τηλεοπτικά με τον Γιάννη Μπέζο και, όπως λέει στο newsbeast.gr, νιώθει υπέροχα γιατί είναι και οι συνεργάτες του υπέροχοι.



Ο ηθοποιός μένει μόνιμα στο Κιάτο και ανεβαίνει στην Αθήνα για δύο τρεις ημέρες την εβδομάδα για να κάνει τις δουλειές του. Στην πρωτεύουσα μένει στο πατρικό του. Όμως, στο Κιάτο, όπως παραδέχεται, περνά πολύ όμορφα.




Κάνει ποδήλατο, προπόνηση, και συναντιέται με καλούς φίλους ενώ όταν δεν βγαίνει έξω, διαβάζει βιβλία. Προς το παρόν τον ενδιαφέρει μόνο η συνύπαρξή του στο σίριαλ με τον Γιάννη Μπέζο και γι’ αυτό δεν αποκαλύπτει εάν του γίνονται άλλες προτάσεις.

Πάντως, συμβουλεύει τους νέους που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί ότι: «ηθοποιός δέν σημαίνει μόνο φώς .Αλλά ηθοποιός σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο, απλήρωτα».

Δείτε όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/183253/ti-kanei-simera-o-markos-lezes-/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |