ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Καταιγιστικές εξελίξεις στο λιμάνι /

Καταιγιστικές εξελίξεις στο λιμάνι



Συνάντηση κορυφής το μεσημέρι της Πέμπτης στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο παρουσία Βαλβέρδε, ενώ για δεύτερη μέρα θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για τον Κοστάνζο την ώρα που θα υπάρξει ραντεβού και για την περίπτωση Φορτούνη.

Καθοριστική μέρα για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού η Παρασκευή. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανοιχτά τρία μέτωπα και μέχρι το βράδυ θα υπάρξουν δεδομένα και εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές. Το θέμα της ημέρας είναι ξεκάθαρα η συνάντηση κορυφής Μαρινάκη - Βαλβέρδε - Μαθία - Κοβάσεβιτς. Από την συνεργασία των 4 θα προκύψουν οι μεταγραφικοί στόχοι και οι επίσημες προτάσεις που θα καταθέσει ο Ολυμπιακός μέσα στις επόμενες μέρες (Σάντσεζ, Μαρκάνο κλπ).

Δεν είναι όμως μονάχα αυτό. Από την Τετάρτη βρίσκονται στην Αθήνα δύο από τους ατζέντηδες του Φράνκο Κοστάνζο και έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Αργεντινού πορτιέρο. Μόνο που η πρώτη μέρα έπεσε στο... κενό και αυτό γιατί οι ατζέντηδες αξιώνουν ένα τεράστιο ποσό ως πριμ μεταγραφής για τον ελεύθερο πελάτη τους. Αν στη συνέχεια των διαπραγματεύσεων πάντως δεν αλλάξουν τακτική και δεν χαλαρώσουν κάπως με τις απαιτήσεις τους, δεν μπορεί να προχωρήσει αυτή η ιστορία και ο Ολυμπιακός θα στραφεί αλλού.

Υπόψη των ανθρώπων της ομάδας, βρίσκονται ακόμη δύο ονόματα. Αυτό του 22χρονου Πολωνού, Γκρεγκόρ Σαντομιέρσκι, της Γιαγκελόνια και εκείνο του 29χρονου Νιγηριανού, Βίνσεντ Ενγιάμα. Παράλληλα στη μεταγραφική λίστα υπάρχουν πάντα οι Ισπανοί Καλαταγίουδ και Μογιά που ακόμη δεν έχουν κλείσει σε κάποια ομάδα. Το θέμα Κοστάνζο ωστόσο είναι στο 50%-50% και δεν αποκλείεται λοιπόν οι Πειραιώτες να τα βρουν με τον Αργεντινό και τους εκπροσώπους του που θυμίζουν κάτι από Ενροτέ (τον ατζέντη του Μιραλάς).

Εξάλλου θα υπάρξει και μια συνάντηση με θέα στην απόκτηση του Κώστα Φορτούνη. Είναι πολύ πιθανό ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης να συναντηθεί με τους μεγαλομετόχους του Αστέρα Τρίπολης για να... κλειδώσει το θέμα της απόκτησης του νεαρού άσου. ΠΗΓΗ: contra.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |