ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Νέος γύρος κινητοποιήσεων στο χώρο της Υγείας /

Νέος γύρος κινητοποιήσεων στο χώρο της ΥγείαςΠανελλαδική στάση εργασίας όλων των επαγγελματικά απασχολούμενων στις ιοντίζουσες ακτινοβολίες όλων όσοι φορούν δοσίμετρο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, από τις 10 π.μ. ως το τέλος της βάρδιας.

Στην Αθήνα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας, με αίτημα να μην περικοπεί η ακτινολογική άδεια και να αποσυρθεί άμεσα η σχετική νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης.

Την Πέμπτη τα δημόσια νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) έχει προκηρύξει 5ωρη στάση εργασίας, από τις 10.00 έως τις 15.00 και συγκέντρωση των υγειονομικών της Αττικής στις 10.30 π.μ., στο υπουργείο Υγείας.


Στη συνέχεια θα κάνουν πορεία στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου θα πραγματοποιείται το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.


Επίσης, η ΠΟΕΔΗΝ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας, πιθανόν στις 15 Ιουνίου, ανάλογα με την ημέρα συζήτησης στη Βουλή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Σταθερότητας.

Επίσης, σε κινητοποίηση θα προχωρήσει και την 21η Ιουνίου, στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων για πραγματοποίηση απεργίας και συλλαλητηρίου με όλους τους εργαζόμενους σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η μορφή θα αποφασισθεί ανάλογα με τις εξελίξεις. ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |