ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Μητροπάνος, Κότσιρας, Μπάσης στον Λυκαβηττό! /

Μητροπάνος, Κότσιρας, Μπάσης στον Λυκαβηττό!



Αυτό το καλοκαίρι τους ανήκει! Ο Δημήτρης Μητροπάνος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Κότσιρα και τον Δημήτρη Μπάση και υπόσχονται αξέχαστες λαϊκές βραδιές κάτω από το φεγγάρι... Μετά τη Λάρνακα της Κύπρου (στις 25 Ιουνίου), πρώτη στάση στον Λυκαβηττό στις 27 Ιουνίου.

Μετά από έναν χειμώνα εργασιοθεραπείας τόσο για τον Μητροπάνο (που εμφανιζόταν στην Ιερά Οδό με την Πέγκυ Ζήνα), όσο και για τους Κότσιρα - Μπάση, που συναντήθηκαν ξανά μετά από αρκετά χρόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι τρεις σπουδαίοι τραγουδιστές φτιάχνουν βαλίτσες και δηλώνουν πανέτοιμοι για καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Πρώτο ραντεβού στη Λάρνακα της Κύπρου στις 25 Ιουνίου, ενώ η πρώτη στάση στην Αθήνα θα γίνει δύο μέρες αργότερα στον Λυκαβηττό στις 27 Ιουνίου στις 9:30 μ.μ.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να τα προμηθεύεστε από τα καταστήματα Metropolis και Public.

Θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη στις 29 Ιουνίου και μετά περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Μία άκρως δελεαστική συνεργασία με απρόβλεπτες επιλογές, εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμό, πλάκα και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη στη μουσική, στο τραγούδι ,στο κοινό.

Τους καλλιτέχνες στις συναυλίες του καλοκαιριού θα συνοδεύει δεκαμελής ορχήστρα από σημαντικούς σολίστες μουσικούς υπό την διεύθυνση του επί χρόνια στενού συνεργάτη του Δημήτρη Μητροπάνου Γιάννη Παπαζαχαριάκη.

To πρόγραμμα μέχρι στιγμής έχει διαμορφωθεί ως εξής.

25 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΛΑΡΝΑΚΑ
27 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΑΘΗΝΑ
29 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

6 ΙΟΥΛΙΟΥ -ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
11 ΙΟΥΛΙΟΥ- ΠΑΤΡΑ
13 ΙΟΥΛΙΟΥ –ΚΑΛΑΜΑΤΑ
22 ΙΟΥΛΙΟΥ- ΠΑΦΟΣ

4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΟΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- ΚΑΦΑΛΛΟΝΙΑ
12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |