ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Τον χτύπησε με σκεπάρνι για τα μάτια μιας γυναίκας! /

Τον χτύπησε με σκεπάρνι για τα μάτια μιας γυναίκας!



Τον χτύπησε με σκεπάρνι για τα μάτια μιας γυναίκας! Από μία κλωστή κρέμεται η ζωή ενός 50χρονου από τη Σκόπελο, ο οποίος δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι του από τον ερωτικό αντίζηλό του. Εδώ και χρόνια οι δύο άνδρες είχαν κόντρα για μια γυναίκα.

Αυτός ήταν ο λόγος που ο 54χρονος δράστης ξεκίνησε από την Αθήνα, όπου ζει μόνιμα, για να βρει το θύμα σΤο Νησί. Μόλις συναντήθηκαν, άρχισαν να κουβεντιάζουν σε υψηλούς τόνους και να διεκδικούν τη συγκεκριμένη γυναίκα, ώσπου η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε. Κάποια στιγμή ο πρώτος άρπαξε ένα σκεπάρνι και επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Αμέσως μετά την πράξη του ο 54χρονος το έβαλε στα πόδια, ωστόσο εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σκοπέλου και συνελήφθη έχοντας πάνω του το σκεπάρνι με το οποίο είχε επιτεθεί και τραυματίσει σοβαρά το θύμα.

Ο δράστης κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ ο τραυματίας, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο νοσοκομείο του Βόλου, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η τοπική κοινωνία της Σκοπέλου έχει συγκλονιστεί από το αιματηρό περιστατικό, αφού ο 50χρονος είναι γνωστός στο νησί. ΠΗΓΗ:madata.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |