ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Νέες κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς /

Νέες κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς



Κανονικά θα κυκλοφορήσουν την Τρίτη και την Τετάρτη τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα, ωστόσο, την Πέμπτη οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις, η τελική μορφή των οποίων δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Από σήμερα Τρίτη, ο ΗΣΑΠ επιστρέφει και θα εκτελεί δρομολόγια σε όλη τη διαδρομή από τον Πειραιά έως την Κηφισιά, σε δύο φάσεις.

Συγκεκριμένα οι επιβάτες από Πειραιά με προορισμό τη Κηφισιά θα κατεβαίνουν στην κεντρική αποβάθρα της Ομόνοιας και θα μετεπιβιβάζονται σε άλλο συρμό μέχρι την Κηφισιά. Ανάλογη διαδικασία θα γίνεται και για τους επιβάτες από Κηφισιά με προορισμό τον Πειραιά.

Όπως έχει ανακοινώσει ο ΗΣΑΠ, στο σταθμό Μοναστηράκι οι διερχόμενοι συρμοί προς Κηφισιά (Άνοδος) δεν θα πραγματοποιούν στάση.


Εν το μεταξύ σε πανελλαδική απεργία θα προχωρήσει την Πέμπτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, όλου του προσωπικού που απασχολείται στον Ο.Σ.Ε. Α.Ε., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. με οποιαδήποτε σχέση εργασίας σε όλη τη χώρα.


Η απεργία θα αρχίσει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και θα λήξει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης με αποτέλεσμα να μείνουν ακινητοποιημένα τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού. ΠΗΓΗ: protothema.gr Link:[http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=126606]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |