ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Κάθοδος μυρίων στο Σύνταγμα /

Κάθοδος μυρίων στο Σύνταγμα



«Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια» φθάνουν στην Αθήνα «αγανακτισμένοι » από όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στη σημερινή συγκέντρωση, η οποία αναμένεται να σπάσει ρεκόρ προσέλευσης.

Με οργανωτικό πόλο το Facebook, οι «Αγανακτισμένοι» έχουν κινητοποιηθεί ναυλώνοντας πούλμαν, ενώ μαζικές θα είναι οι μετακινήσεις από νησιά και κυρίως από την Κρήτη.

Η συγκέντρωση της Κυριακής θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω ίντερνετ σε γιγαντοοθόνη στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης όπου την ίδια ώρα θα διαδηλώνουν οι Ισπανοί «Αγανακτισμένοι».

Οι «Αγανακτισμένοι» θέλουν να ξεπεράσουν κατά πολύ τις 100.000 στη σημερινή συγκέντρωση, ενώ σχεδιάζουν τα επόμενα βήματά τους, ενόψει μάλιστα της κατάθεσης προς ψήφιση στη Βουλή, του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου.

Στη λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος, έχει αποφασιστεί να γίνονται «από τα ξημερώματα της 15ης Ιουνίου, συγκεντρώσεις σε όλες τις πλατείες, με αφίσες που θα εξηγούν τους όρους του μεσοπρόθεσμου Υπουργείου Υγείαςυ», καθώς και «πορείες που θα παρακινούν τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν». Τελικός σκοπός είναι η κατάληψη της πλατείας και ο αποκλεισμός του κοινοβουλίου.

Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους «Αγανακτισμένους», οι εργαζόμενοι στο Μετρό αποφάσισαν να μετατρέψουν σε στάση εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 16:00, την 24ωρη απεργία της Δευτέρας.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τους Αγανακτισμένους στους δρόμους


Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/180997/kathodos-murion-sto-sudagma/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |