ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Aποσύρεται από τη δράση ο Γιανκουλόφσκι (vid) /

Aποσύρεται από τη δράση ο Γιανκουλόφσκι (vid)



Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 34 ετών κρέμασε ο Μάρεκ Γιανκουλόφσκι, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ενδιαφέρεται να ακολουθήσει καριέρα προπονητή.


Ο αμυντικός της Μίλαν πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής φέτος από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, πράγμα για το οποίο έδειξε κατανόηση, ωστόσο θεώρησε πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποσυρθεί, πρωταθλητής Ιταλίας γαρ.

"Δεν ήταν εύκολο να παίζουν όλοι. Είχαμε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ με 31 παίκτες, απ' τους οποίους μπορούν να παίξουν μόνο οι 11. Κάποιοι αναπόφευκτα πρέπει να κάτσουν έξω, αλλά το σημαντικό είναι να καταφέρεις να κρατήσεις όλων το ενδιαφέρον ζεστό για την ομάδα, όποιο ρόλο κι αν έχουν.

Η σεζόν ξεκίνησε στα τέλη Αυγούστου, αλλά ουσιαστικά εγώ δεν έπαιξα μέχρι το Φλεβάρη. Είχα χάσει κάθε ελπίδα,μέχριπου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω κόντρα στη Νάπολι. Το ματς πήγε πολύ καλά και για μένα ήταν σαν να έπαιζα τον πρώτο μου αγώνα με τη Μίλαν, παρόλο που είχα ήδη περάσει 6 χρόνια εδώ. Το χάρηκα σα μικρό παιδί", δήλωσε ο Τσέχος αμυντικός.

Αναφερόμενος στις στιγμές που ξεχώρισε, ο Γιανκουλόφσκι είπε: "Η πρώτη είναι όταν φόρεσα τη φανέλα της Μίλαν για πρώτη φορά, κάνοντας έτσι το όνειρό μου πραγματικότητα να παίξω στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο.
Και έπειτα προφανώς ο τελικός στην Αθήνα (σ.σ. ο τελικός του Champions League το 2007 στον οποίο η Μίλαν επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ) είναι μια αξέχαστη στιγμή, αλλά και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ επίσης, στο οποίο μάλιστα σκόραρα".

Όσον αφορά το μέλλον του μακριά απ' τους αγωνιστικούς χώρους, ξεκαθάρισε: "Δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά σίγουρα δεν θα ξεκινήσω καριέρα προπονητή. Δεν θα με πείραζε να εργαστώ σαν τεχνικός διευθυντής ή ακόμα και ατζέντης, ώστε να δουλέψω με νεαρούς παίκτες". ΠΗΓΗ: contra.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |