ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 6-2011 >Θέλετε να αγοράσετε ένα κομμάτι ελληνικού νησιού; /

Θέλετε να αγοράσετε ένα κομμάτι ελληνικού νησιού;



Η Wall Street Journal βλέπει «χρυσές» ευκαιρίες για αγορές και επενδύσεις στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, η ελληνική κρίση επιταχύνει το πρόγραμμα πώλησης τμημάτων ελληνικών νησιών και ακινήτων που ανήκουν στο Δημόσιο.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις αναμένεται να φτάσουν τα 30 δισ. ευρώ και θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν το υπέρογκο δημόσιο χρέος της χώρας.

Ευκαιρίες όπως το Καζίνο της Πάρνηθας, Ξενοδοχεία και το γήπεδο γκολφ στη Ρόδο αναμένεται να «κεντρίσουν» το ενδιαφέρον πολλών επενδυτών. Το ελληνικό Δημόσιο έχει στην κατοχή του αρκετά οικόπεδα σε ελληνικά νησιά, τα οποία προτίθεται να πουλήσει για να μεγιστοποιήσει τα έσοδα του, σύμφωνα με τα όσα γράφει η εφημερίδα.

Η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου έχει μία λίστα που περιλαμβάνει 75.000 κρατικά ακίνητα, με την κοινοπραξία να έχει προσλάβει την Εθνική Τράπεζα ως σύμβουλο, προκειμένου να προωθήσει την πώληση 20-30 ακινήτων τους προσεχείς μήνες, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του τμήματος ακινήτων της ΕΤΕ, Αριστοτέλη Καρυστινό.

Η Αθήνα ελπίζει ότι θα συγκεντρώσει ενδιαφέρουσες προτάσεις για την πώληση των ακινήτων.
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/178895/thelete-na-agorasete-ena-kommati-ellinikou-nisiou/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |