ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Τι κάνει σήμερα ο Θανάσης Αθανασιάδης; /

Τι κάνει σήμερα ο Θανάσης Αθανασιάδης;



Ο δημοσιογράφος Θανάσης Αθανασιάδης υπήρξε μέχρι και παρουσιαστής κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Πέρασε από όλα τα πόστα του επαγγέλματος: από το ρεπορτάζ, την αρχισυνταξία, την παρουσίαση εκπομπών μέχρι και αυτή του κεντρικού δελτίου.

Ο πρώην news caster του ALPHA και του ΣΚΑΪ αποφάσισε όμως να αλλάξει ρότα στη ζωή του. Να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και το ρεπορτάζ και να μείνει μόνιμα στη Σέριφο.

Έτσι, μετά τη «κοινή συναινέσει» λήξη του συμβολαίου του με το κανάλι του ALPHA, το Μάιο του 2007, ο μέχρι εκείνη την περίοδο δημοσιογράφος άρχισε να σκέφτεται το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Κι όχι στο επάγγελμα που υπηρέτησε για περίπου 20 χρόνια.

Ο Θανάσης Αθανασιάδης τα τελευταία δύο χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα στη Σέριφο. Και όπως λέει στο newsbeast.gr νιώθει πλήρης με την καινούργια του δουλειά και δεν του λείπει καθόλου η δημοσιογραφία.

«Είμαι πλήρης. Πέρασα πολύ δυνατές στιγμές στα περίπου 20 χρόνια που ασχολήθηκα με το επάγγελμα. Πέρασα και άσχημες και δύσκολες και περιπετειώδεις και συναρπαστικές και δραματικές. Πέρασα από όλα τα πόστα. Από το ρεπορτάζ μέχρι την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων» λέει.



Για να τονίσει: «Δε μου λείπει η δημοσιογραφία. Έχω αποσυνδεθεί ψυχικά και όχι γιατί δεν αγαπάω πια το επάγγελμα. Εξακολουθώ να το αγαπάω πολύ αλλά πιστεύω ότι τα χειρότερα έρχονται σε αυτή τη δουλειά».

Στη Σέριφο ο πρώην δημοσιογράφος δημιούργησε τη δική του επιχείρηση. Το δικό του Ξενοδοχείο, στο οποίο έχει δώσει το όνομα «Ρίζες». Ο δημοσιογράφος έχτισε την ξενοδοχειακή μονάδα σε ένα οικόπεδο που ανήκει στη σύζυγό του ενώ ποδαρικό κατά κάποιο τρόπο του είχε κάνει και ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος επέλεξε να φιλοξενηθεί σε αυτό για ένα σαββατοκύριακο μαζί με τη σύζυγό του, Άντα.

Το ξενοδοχείο, όπως λέει ο κ. Αθανασιάδης, απέχει μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι της Σερίφου και βρίσκεται στη θέση Συμπόταμα στην περιοχή του Άγιου Σώστη. Έτσι, ο ξενοδόχος πλέον περνάει περίπου εφτά μήνες ως μόνιμος κάτοικος του νησιού και τους υπόλοιπους πέντε βρίσκεται στην Αθήνα και συνεχίζει τη ζωή του σε κανονικούς ρυθμούς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».
Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/174175/ti-kanei-simera-o-thanasis-athanasiadis-/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |