ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Διαγωνισμός ντοκιμαντέρ για τα βουνά της Ελλάδας /

Διαγωνισμός ντοκιμαντέρ για τα βουνά της Ελλάδας



Το περιβάλλον των ελληνικών ορεινών περιοχών θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ο πρώτος διαγωνισμός ντοκιμαντέρ που διοργανώνει το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Στόχος των κινηματογραφιστών είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews η αποτύπωση του τρόπου με τον οποίο άνθρωποι και άλλοι ζωντανοί οργανισμοί ζουν στο φυσικό τοπίο των ελληνικών βουνών.

Ο τίτλος της διοργάνωσης είναι «Διαγωνισμός ταινιών τεκμηρίωσης για το περιβάλλον και την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των ορεινών περιοχών».

Πρόκειται για έναν ανοιχτό διαγωνισμό όπου μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες σκηνοθέτες, παραγωγοί ταινιών και απλοί φοιτητές.

Βασικές προϋποθέσεις είναι το κάθε ντοκιμαντέρ να μην ξεπερνά σε διάρκεια τα είκοσι λεπτά, να μην έχει προβληθεί δημόσια στην Ελλάδα μέχρι την ημερομηνία ανακοίνωσης των βραβείων και να διαδραματίζεται σε ορεινή περιοχή της Ελλάδας.

Οι ταινίες θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου του 2011 στη διεύθυνση Πατησίων 42 στην Αθήνα. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο site www.edugate.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/170185/diagonismos-dokimader-gia-ta-vouna-tis-elladas/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |