ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Ολοκληρώθηκε η κηδεία του 44χρονου /

Ολοκληρώθηκε η κηδεία του 44χρονου



Στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο νεκροταφείου του Ζωγράφου κηδεύτηκε ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης που δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης (11/5) στο κέντρο της Αθήνας.



Στην τελετή έστειλε στεφάνι η γυναίκα του 44χρονου που γέννησε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία το δεύτερο παιδί της. Μάλιστα, πλήθος κόσμου συνόδεψε την οικογένεια του εκλιπόντος.

Στην περιοχή υπάήρξαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, με τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από το νεκτροταφείο, προκειμένου να αποφευχθούν τα οποιαδήποτε επεισόδια. Τελικά, όλα κύλισαν ήρεμα και δεν χρειάστηκε η επέμβαση τους.
Στην εξόδιο ακολουθία διαβάστηκε μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου. Ο αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι «η σκέψη μου, αυτή την ώρα, είναι στην τραγική σύζυγο και τα παιδιά του Μανόλη Καντάρη, ο οποίος έπεσε θύμα της ανευθυνότητας της κοινωνίας μας».
Ο ίδιος τόνισε ότι στη θέση του 44χρονου, θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. «Άφησε σε εμάς ιερό χρέος να αγωνιστούμε και να παλέψουμε, ώστε τα δύο του παιδιά να μεγαλώσουν σ’ έναν καλύτερο κόσμο. Σ’ έναν κόσμο που δεν θα σκοτώνει τόσο άδικα», ανέφερε συγκινημένος ο κ. Ιερώνυμος, στο μήνυμά του.


Ο θάνατος του 44χρονου, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχει προκαλέσει σφοδρές συγκρούσεις στο κέντρο της Αθήνας, με τους ακροδεξιούς να κυνηγούν ανελέητα μετανάστες.

Την Παρασκευή (13/5) πάντως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία που διοχετεύτηκε στο Twitter ήθελε τη σύζυγο του 44χρονου να επιστρέφει τα "λουλούδια συμπαράστασης" που της είχε στείλει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αρχηγός της Χρυσής Αυγής, απαντώντας πως αυτό είναι προσβολή στην μνήμη του συζύγου της. ΠΗΓΗ :cosmo.gr Link:[http://www.cosmo.gr/News/Hellas/322869.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |