ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Κερδίστε προσκλήσεις για το 5th Annual International Athens Tattoo Convention! /

Κερδίστε προσκλήσεις για το 5th Annual International Athens Tattoo Convention!



Δέκα διπλές προσκλήσεις (πέντε ανά μέρα) για το 5th Annual International Athens Tattoo Convention στις 13 και 14 Μαΐου προσφέρει το Cosmo.gr στους αναγνώστες του!




Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό δεν έχετε παρά να στείλετε mail στο cosmocontest@gmail.com με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και την ένδειξη Tatoo μέχρι τις 13 Μαΐου!

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ

Οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά το μεσημέρι της Παρασκευής από το Cosmo με mail.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πρόσκληση είναι προσωπική και δεν μεταβιβάζεται. Για την είσοδο στο χώρο απαραίτητη είναι η κατοχή δημοσίου εγγράφου.
Feel art on your body


13, 14 & 15 Μαΐου 2011

Γυάλινο Κτίριο – Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου

Live By:

Σταύρος Νταντούς & Los Tigainos (FRI)

GEORG & THE HUSTLERS (SAT)

FULL TATTOO (SUN)


Μέρες & Ώρες λειτουργίας

13/5 Παρασκευή [14:00-00:00]

14/5 Σάββατο [12:00-00:00]

15/5 Κυριακή [12:00-00:00]

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Red & White Productions πιστή στο ραντεβού της με τους λάτρεις του Tattoo και στα πρότυπα των μεγαλυτέρων tattoo conventions της Ευρώπης διοργανώνει το 5o Διεθνές Συνέδριο Δερματοστιξίας (5th Athens Tattoo Convention), στην Αθήνα στις 13,14 & 15 Μαΐου 2011 στο Γυάλινο Κτίριο – Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, δίπλα στο TAE KWO DO.

Σε μια κυριολεκτικά γιορτή για τους λάτρεις της δερματοστιξίας κορυφαίοι Έλληνες αλλά και ξένοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο έρχονται να παρουσιάσουν τη δική τους οπτική πάνω στην πανάρχαια αυτή τέχνη επιδεικνύοντας τα σχέδιά τους, να ενημερώσουν τους επισκέπτες για ότι έχει να κάνει με ζητήματα tattoo ‘όπως τεχνοτροπίες, χρωματισμοί, απαραίτητοι κανόνες υγιεινής κ.α. Επίσης, θα υπάρχουν περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, αερογραφίες, μόνιμο μακιγιάζ κ.α.

Η λέξη γιορτή που χρησιμοποιήθηκε όμως δεν είναι καθόλου τυχαία. Σε ολόκληρη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται δρώμενα όπως Art Fusion όπου 5 καλλιτέχνες ζωγραφίζουν σε 5 καμβάδες και κάθε 3 λεπτά αλλάζουν θέση και συνεχίζουν, αλλάζοντας το σχέδιο του προηγούμενου καλλιτέχνη βάζοντας τη δική τους φαντασία… Body PaintingShow, Εκθέσεις σχεδίων με επιδείξεις και βράβευση των καλύτερων σχεδίων από αυτά, Διαγωνισμοί καλύτερου tattoo ανά κατηγορία όπως Best Color Tattoo Contest, Best Black & Grey Tattoo Contest, Best Tattoo of the Show, Graffiti Show,Extreme Fashion Show, Bondage Show, Επίδειξη παραδοσιακών πολεμικών τεχνών με ξίφη και ξύλα, Abada –Capoeira Show. Τέλος, με μεγάλη χαρά οι διοργανωτές θα φιλοξενήσουν κι έκθεση φωτογραφίας από δυο σπουδαίους φωτογράφους τους Παντελή Ζερβό και Ηλία Αναστασιάδη

Στο μουσικό κομμάτι το Athens Tattoo Convention θα φιλοξενήσει γνωστούς ραδιοφωνικoύς παραγωγούς σε guest dj set, ενώ θα πραγματοποιηθούν και 3 live.
Την Παρασκευή μουσικά το φεστιβάλ θα ανοίξει ο Σταύρος Νταντούς μαζί με την μπάντα του Los Tigainos και θα μας δώσει ένα ξέφρενο live έτοιμος να μας ταξιδέψει από την Τζαμάικα μέχρι τον Σείριο.

Ένα live όπου θα κυριαρχήσουν δυνατοί ska,reggae ρυθμοί, γεμάτο χορό, αισθησιασμό και μπόλικο χιούμορ. Το Σάββατο στη σκηνή θα ανέβουν με τους 50?s rock’n'roll όσο δεν πάει άλλο ήχους τους οι GEORG & THE HUSTLERS. Σχηματίστηκαν το 2003 από τους Γιάννη Βάρλα και Γιώργο Αρμενιάκο. Είχαν βέβαια προϋπάρξει από το 1988 ως “Blue Thunders”. Καθαροί υπηρέτες της Rockabilly, Blues, Country &Western λατρείας με μοντέρνο όμως και κοφτερό παίξιμο.

Έχουν εμφανιστεί το 2004 και 2005 στο “Bulldog Bash” Festival στην Αγγλία κι έχουν κυκλοφορήσει 2 δίσκους «Thoughts Of Regret» [2006] και «Turn Up The Volume» [2010], και οι δύο από την Rhythm Bomb Records.

Την Κυριακή έρχονται για να τα σπάσουμε οι FULL TATTOO. Ξένο & Ελληνικό Rock με πλούσιο ρεπερτόριο από διασκευές κι όχι μόνο. ΠΗΓΗ :cosmo.gr Link:[http://www.cosmo.gr/ArtsEnt/Hellas/322603.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |