ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Εξακολουθούν να χτυπούν μετανάστες οι Χρυσαυγίτες (vid) /

Εξακολουθούν να χτυπούν μετανάστες οι Χρυσαυγίτες (vid)



Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στην πορεία διαμαρτυρίας των 1500 διαδηλωτών για το θάνατο του 44χρονου, καθώς μέλη της Χρυσής Αυγής κυνήγησαν και ξυλοκόπησαν μετανάστες, ενώ επιτέθηκαν και στην υπό κατάληψη Βίλα Αμαλία. Πάντως, μικρές ομάδες ακροδεξιών παραμένουν στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο 44χρονος και χτυπούν τους αλλοδαπούς που περνούν.




Σχετικά links
Συγκέντρωση στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 44χρονος (vid)
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πορείας τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης κυνήγησαν όποιον μετανάστη έβρισκαν, ενώ λίγο νωρίτερα, επιτέθηκαν και σε αναρχικούς.

Πιο συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Χέυδεν και Αχαρνών,μεγάλη ομάδα ατόμων από τη Χρυσή Αυγή επιτέθηκαν στους καταληψίες της βίλας «Αμαλία» με αποτέλεσμα να σημειωθούν συμπλοκές.

Επενέβησαν τα ΜΑΤ κάνοντας χρήση δακρυγόνων και πετώντας χειροβομβίδες κρότου λάμψης και αυτή την ώρα γίνονται προσαγωγές, κυρίως μεταξύ των ατόμων, που επιτέθηκαν.

Στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 44χρονος παραμένουν μικρές ομάδες ακροδεξιών οι οποίοι προπηλακίζουν όποιον αλλοδαπό με σκουρόχρωμη επιδερμίδα περνά.

Επιπλέον, μοτοσικλετιστές περιφέρονται στους δρόμους γύρω και από την πλατεία Βικτωρίας, χτυπώντας επίσης μελαμψούς αλλοδαπούς.

Τρεις κλούβες της Αστυνομίας, πάντως, είναι σταθμευμένες στη διασταύρωση των δρόμων 3ης Σεπτεμβρίου και Ιουλιανού.

Κατά τη διάρκεια των επεισόδιων στη Βίλα Αμαλία έγιναν 48 προσαγωγές ακροδεξιών από τον Άγιο Παντελεήμονα.

Τα πράγματα στο κέντρο της Αθήνας έχει οξυνθεί, καθώς το τελευταίο 48ωρο έχουν δημιουργηθει φαινόμενα ακραίας βίας, με μέλη της Χρυσής Αυγής να απειλούν και να ξυλοκοπούν άγρια μετανάστες που κυκλοφορούν στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως τον 44χρονο μαχαίρωσαν τρεις αλλοδαποί στην οδό Γ Σεπτεμβρίου το πρωί της Τρίτης (10/5) την ώρα που πήγαινε προς το αυτοκίνητο του για να μεταφέρει την έγκυο γυναίκα του στο μαιευτήριο.


Χρυσαυγίτες κυνηγούν μετανάστες by aggelosandreou ΠΗΓΗ :cosmo.gr Link:[http://www.cosmo.gr/News/Hellas/322630.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |