ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Νεκρός νεαρός μετανάστης από μαχαιριές στα Κ. Πατήσια /

Νεκρός νεαρός μετανάστης από μαχαιριές στα Κ. Πατήσια



Τη ζωή του με τραγικό τρόπο έχασε ένας νεαρός μετανάστης ασιατικής καταγωγής, μετά από επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους με μαχαίρι. Η δολοφονική επίθεση έγινε στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Στρατηγού Καλάρη και Κωνσταντινίδη στα Κάτω Πατήσια.

Ο άτυχος άντρας, υπήκοος Μπαγκλαντές, δέχτηκε από τους δολοφόνους του τουλάχιστον τέσσερις μαχαιριές χωρίς να προλάβει να αντιδράσει. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για δυο άτομα που επέβαιναν σε μια μηχανή τα οποία κατάφεραν τα δολοφονικά χτυπήματα την στιγμή που το θύμα κινούνταν στη μέση του δρόμου. Μετά τη πράξη τους, οι άγνωστοι ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να διερευνηθούν τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από τη δολοφονία.

Τα δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων ημερών έχουν προκαλέσει αναστάτωση στη ζωή των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι ζουν υπό το καθεστώς φόβου λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί. ΠΗΓΗ :http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/50339/nekros-nearos-metanasths-apo-machairies-sta-k-pathsia Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |