ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Παπανδρέου: Είμαστε υπεύθυνη κυβέρνηση /

Παπανδρέου: Είμαστε υπεύθυνη κυβέρνηση



Το εγκώμιο της διακυβέρνησης του έπλεξε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου την Τετάρτη (11/5) τη στιγμή που στο κέντρο της Αθήνας, αστυνομικοί έστελναν στο νοσοκομείο με αιμάτωμα στο κεφάλι έναν 31χρονο διαδηλωτή.



Ο πρωθυπουργός είπε ότι η κυβέρνηση του επιδιώκει πάντα το συμφέρον του ελληνικού λαού και της χώρας, μπροστά στις αντίξοες συνθήκες που περνάμε.

"Έχουμε ανταποκριθεί στην ιστορική μας ευθύνη", υποστήριξε ο πρωθυπουργός, χωρίς να παραλείψει να κατηγορήσει την αντιπολίτευση για αποφυγή ευθυνών και εύκολο καιροσκοπισμό.

"Εμείς, πάντα πορευόμαστε με κριτήριο το εθνικό συμφέρον. Γι' αυτό, προσωπικά, ακούω όλες τις προτάσεις και ιδέες, χωρίς προκαταλήψεις και δογματισμούς, από όπου κι αν προέρχονται, εντός ή και εκτός Ελλάδας.

Καμία ιδέα δεν περισσεύει, καμία πρόταση δεν είναι εκ προοιμίου απορριπτέα, αλλά αξιολογείται, αν είναι χρήσιμη, αν είναι υπεύθυνη, αν δεν είναι απλά καιροσκοπική, αν υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και όχι την ιδιοτέλεια", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός μας ευχαρίστησε επιπλέον για την προσπάθεια που κάνουμε (σ.σ. οι πολίτες) να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση στην οποία έχει πέσει. ΠΗΓΗ :cosmo.gr Link:[http://cosmo.gr/Politics/Hellas/322532.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |