ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Πετροπόλεμος και μολότοφ στην Αθήνα /

Πετροπόλεμος και μολότοφ στην Αθήνα



Σε θέατρο συγκρούσεων μεταξύ ανδρών των ΜΑΤ και διαδηλωτών μετατράπηκε για ακόμα μία φορά το κέντρο της Αθήνας. Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τις 14.00, έξω από τη Βουλή, όπου κατέληξε η πορεία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στην αρχή σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές μεταξύ κουκουλοφόρων και ανδρών των ΜΑΤ, όταν οι πρώτοι άρχισαν να τους ρίχνουν πέτρες. Οι αστυνομικοί «απάντησαν» με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και τα επεισόδια μέσα σε λίγα λεπτά, πήραν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το κυνηγητό συνεχίστηκε στην Πανεπιστημίου όπου οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να απωθήσουν τις ομάδες των νεαρών.

Η ένταση μεταφέρθηκε στα Εξάρχεια. Εκεί οι κουκουλοφόροι προξένησαν εκτεταμένες ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και έκαψαν κάδους. Στη συνέχεια διαλύθηκαν στα γύρω στενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί έντεκα άτομα- μεταξύ των οποίων και δύο αστυνομικοί-. Ένας τραυματίας μεταφέρθηκε με αιμάτωμα στο κεφάλι στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και μπήκε στο χειρουργείο. Η αστυνομία προχώρησε σε 24 προσαγωγές.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/168199/petropolemos-kai-molotof-stin-athina/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |