ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Μαχαίρωσαν 44χρονο λίγο πριν γεννήσει η γυναίκα του /

Μαχαίρωσαν 44χρονο λίγο πριν γεννήσει η γυναίκα του



Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρέθηκε νεκρός, μέσα σε λίμνη αίματος, ένας 44χρονος Έλληνας,

Ο 44χρονος άνδρας κατέβηκε από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ στην οδό Ιουλιανού προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητό του και να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο. Περίμεναν το δεύτερο παιδί τους.

Όμως ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε, δέχθηκε τρεις μαχαιριές από αδίστακτους, οι οποίοι άρπαξαν μια κάμερα που κρατούσε στο χέρι του.

Στο διαμέρισμα η ετοιμόγεννη γυναίκα του και η πεθερά του περίμεναν. Μετά από ώρα, οι δύο γυναίκες κατέβηκαν στο δρόμο για να αντικρίσουν το άνθρωπό τους βουτηγμένο στο αίμα.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι δράστες ήταν τρία άτομα μελαψοί, πιθανόν αλλοδαποί. Από την ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |