ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Ψευδή και κακόβουλα τα δημοσιεύματα /

Ψευδή και κακόβουλα τα δημοσιεύματα



«Ψευδή» και «κακόβουλα» χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα σαν αυτό του Spiegel ο Αμαντέο Αλταφάζ, εκπρόσωπος του κοινοτικού επιτρόπου Ολι Ρεν.

Αναφερόμενος στη συνάντηση του Λουξεμβούργου, ο Αλταφάζ τόνισε ότι «δεν επρόκειτο για συνεδρίαση κρίσης για την Ελλάδα».

Σύμφωνα με τον Α. Αλταφάζ, κατά τη συνάντηση, ο Έλληνας υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσίασε την κατάσταση στην Ελλάδα, τις συνεχιζόμενες προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση για την εφαρμογή του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής καθώς και τα πρόσφατα μέτρα που έλαβε η Αθήνα.

Ο εκπρόσωπος του Ο. Ρεν επανέλαβε ότι η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημόσιου χρέους «δεν αποτελεί εναλλακτική λύση που βρίσκεται στο τραπέζι» και επεσήμανε ότι ούτε η ελληνική κυβέρνηση αλλά ούτε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζουν αυτή τη δυνατότητα, οι συνέπειες της οποίας θα ήταν «εξαιρετικά αρνητικές για την Ελλάδα και την ευρωζώνη στο σύνολό της».ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/166418/pseudi-kai-kakovoula-ta-dimosieumata/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |