ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Ο χορός του Λούκα, η κιθάρα και όσα έγιναν στα παρασκήνια /

Ο χορός του Λούκα, η κιθάρα και όσα έγιναν στα παρασκήνια



Δημοσιεύθηκε: 06.05.11 19:06
Ο Λουκάς Γιώρκας, απόλαυσε την πρόβα του και επέστρεψε στα παρασκήνια. Εκεί τον συνάντησε ο δημοσιογράφος από το επίσημο site της Eurovision, ο οποίος ρώτησε τον Λούκα πώς ένιωσε on stage. «Ήμουν πολύ cool, ανυπομονούσα για τη στιγμή που θα ανέβαινα και πάλι στη σκηνή», δήλωσε ο τραγουδιστής και συνέχισε, λέγοντας: «Απόψε έχουμε το πάρτι της ελληνικής αποστολής όπου θα υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις κι ελπίζουμε να καταφέρετε να έρθετε και να απολαύσετε ένα ποτό και τη βραδιά μαζί μας». Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Λούκα, για το ύφος του τραγουδιού και το πάντρεμα του παραδοσιακού (ζεϊμπέκικο) με το ραπ. «Θέλαμε να παντρέψουμε το αγγλικό ραπ με τον ελληνικό ήχο. Θέλαμε ένα μίγμα των δύο στοιχείων. Την παλαιότερη λαϊκή μουσική στα ελληνικά, και την πιο σύγχρονη παγκοσμίως rap και hip hop μαζί. Η Eurovision είναι σαν ένα σχολείο για όλους μας αφού μπορούν να ακουστούν πολλά διάφορα μουσικά στυλ»
Αμέσως μετά τη δεύτερη πρόβα του Λούκα, ακολούθησε συνέντευξη τύπου της ελληνικής αποστολής. Εκεί, ένας δημοσιογράφος από την Ευρώπη, ρώτησε το νεαρό τραγουδιστή, αν θα τον δουν ποτέ να χαμογελάει αφού σε όλες τις φωτογραφίες, ως τώρα, είναι πολύ σοβαρός.
Σε απάντηση του ο Λούκας, είπε: «Είμαι αρκετά σοβαρός μουσικός, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι σε κάθε άλλη φωτογραφία από εδώ και στο εξής θα σας χαμογελάω συνέχεια». Οι ερωτήσεις όμως δεν αφορούσαν μόνο το Λούκα, αφού στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι απευθύνθηκαν και στην αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Μαρίζα Φακλή και τη ρώτησαν τι θα γίνει σε περίπτωση που πάρουμε την πρώτη θέση και «αναγκαστούμε» να διοργανώσουμε ξανά τη Eurovision στην Ελλάδα, δεδομένου της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας. «Βασικός μας στόχος είναι να πάμε στον τελικό. Αν κερδίσουμε, φυσικά και μπορούμε να διοργανώσουμε ένα πολύ καλό διαγωνισμό, όπως έγινε και το 2006. Μπορούμε να διοργανώσουμε μια πολύ καλή Eurovision με λιγότερα χρήματα», είπε, χαρακτηριστικά. Τέλος, ο Λούκας, έκλεισε τη συνέντευξη τύπου όπως εκείνος ξέρει καλύτερα. Με ένα τραγούδι! Ο τραγουδιστής, πήρε την κιθάρα του και είπε ακαπέλα το αγαπημένο του τραγούδι από τη Eurovision. Όχι, δεν ήταν το «My number one», της Έλενας Παπαρίζου (που μας έφερε και τη νίκη στην Αθήνα), αλλά το «Lane moje» του Zeljko Joksimovic, το 2004 από τη Σερβία. Και φυσικά, ο Λούκας, καταχειροκροτήθηκε. Πηγή: eurovision-tv ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr Link:[http://www.gossip-tv.gr/story/101740/o-khoros-tou-louka-e-kithara-kai-osa-eginan-sta-paraskenia/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |