ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού του Ι. Καμπανέλλη /

Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού του Ι. Καμπανέλλη



Μια θεατρική παράσταση που αποτελεί έργο των μελών της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης, που τον τελευταίο χρόνο μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την επικοινωνία υποστηρίζουν την προσπάθεια απεξάρτησης του δικού τους ανθρώπου, από τον ρόλο του γονιού, του αδελφού και του συζύγου και δίνουν το δικό τους μήνυμα για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

«Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού» είναι μία κωμικοτραγική κοινωνική σάτιρα, που διαπραγματεύεται τις οικογενειακές σχέσεις μέσα από μία διαχρονική οπτική.

Αρωγός σ’ αυτή την προσπάθεια, η διεύθυνση του θεάτρου «Τζένη Καρέζη», που για τρίτη συνεχή χρονιά παραχωρεί τη θεατρική του αίθουσα υποστηρίζοντας το έργο του προγράμματος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, απευθύνεται σε ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές και περιστασιακούς καθώς και στις οικογένειές τους. Λειτουργεί από το Οκτώβριο του 1990, στην πλατεία Αμερικής. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.

Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλ. του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης (3ης Σεπτεμβρίου 176, Αθήνα τηλ. 210 8612604).

Οι χρηστές ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλ. του Συμβουλευτικού Σταθμού (Φυλής 217, Αθήνα τηλ. 210 8626761).

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ-Σοφία Χρυσού στα τηλέφωνα 210-8612604, FAX: 210 8665913, info@kethea-diavasi.gr.

Θέατρο «Τζένη Καρέζη», Ακαδημίας 3, την Κυριακή 22 και Δευτέρα 23 Μαΐου 2011 στις 19:30.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/165583/ta-tessera-podia-tou-trapeziou-tou-i-kabanelli/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |