ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Βαρκελώνη μέρα 1η (video) /

Βαρκελώνη μέρα 1η (video)



Εδώ Βαρκελώνη, εδώ Βαρκελώνη, σας μιλά ο ελεύθερος Έλληνας ρεπόρτερ! Κάπως έτσι θα μπορούσαν να ήταν τα πρώτα λόγια από τη στιγμή που πατήσαμε την πρωτεύουσα της Καταλονίας, καθώς οι Ισραηλινοί επιβεβαιώνουν τα ρεπορτάζ και δείχνουν να έχουν κατακλύσει την πόλη. Αποστολή Ισπανία - Γιάννης Νάτου. Δείτε το τρέιλερ του Contra.gr

Εν αρχήν, βέβαια, οι παρθένες εντυπώσεις. Το κυκλοφοριακό έχει ηρεμήσει στην Αθήνα, πόσο έχει πάει σήμερα η βενζίνη (μπήκε και πλαφόν… έμαθα), στη Βαρκελώνη όμως, παραπάει.
Πέσαμε σε traffic που θύμισε Κηφισίας στα χειρότερά της, αν και τα μεγάλο γλέντι έγινε όταν ο ταξιτζής που μας πήρε από το αεροδρόμιο, έκανε ένα μικρό λαθάκι. Ξέρετε πόσα πολλά αλλάζουν από ένα γράμμα; Έκανε λοιπόν το Catalonia σε Catalunia και μας πήγε προς την άλλη κατεύθυνση, όταν φτάσαμε όμως, ο πιο έμπειρος παρατήρησε αμέσως, έχει κάνει λάθος, ξεχάστε το δεν είναι αυτό το ξενοδοχείο, δεν μπορεί να είναι τόσο μικρό και άσχημο.
Ο χάρτης στα μπαγκάζια πιστοποίησε την κρίση, παρατηρήστε όμως εδώ τι συνέβη: ο ταξιτζής αφού μας ζήτησε συγνώμη, έκλεισε το ταξίμετρο και μας πήγε στο σωστό μέρος χωρίς να πάρει ευρώ. Του προσφέραμε οικειοθελώς ένα ποσό, αλλά δεν δέχτηκε. Και μη νομίζετε πως η κρίση δεν έχει χτυπήσει την Ισπανία, λέγεται πως έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ανέργων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μαγκιά του.
Μέχρι να πάρουμε κλειδιά, ο νους πετάχτηκε στον ένα και μοναδικό. "Ναι, ο Δημήτρης προπονήθηκε", μας είπαν με σιγουριά που ακούστηκε ανακουφιστική από την κλειστή προπόνηση της ομάδας. Ο Διαμαντίδης είναι εδώ, είναι γερός, και αύριο Πέμπτη θα τον δούμε από κοντά τις τελευταίες στιγμές πριν από τον μεγάλο ημιτελικό με τη Σιένα.
Άμεση αθλητική ενημέρωση όπου και αν βρίσκεστε μέσω του επίσημου twitter και του επίσημου facebook του contra.gr.Στο μεταξύ, όπου και να κοιτάξουμε βλέπουμε ανθρώπους που σχετίζονται με τη Μακάμπι, είτε δημοσιογράφοι είναι αυτοί, είτε φίλαθλοι. Το κίτρινο έχει αρχίσει να κυριαρχεί στη Βαρκελώνη, μία κρεμασμένη σημαία με το τριφύλλι στο μπαλκόνι ενός δωματίου σε ένα αδιάφορο ξενοδοχείο όμως, ήταν αυτή που "ζωγράφισε". Ο ιδιοκτήτης της είχε φύγει για τη βόλτα στη ράμπλα και τα παρακείμενα μαγαζιά, αλλά το λάβαρο έμενε εκεί για να θυμίζει σε όποιον περαστικό αυτό ακριβώς που συμβαίνει εδώ: ο Παναθηναϊκός ήρθε για να το πάρει, το έκτο του αξίζει, αλλά οι δυσκολίες είναι μπροστά του. Συνεπώς, χαμηλά την μπάλα και βλέπουμε.
Αρκετοί οπαδοί ήρθαν από σήμερα, πόσοι όμως έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν διακοπές με αγωνιστική δράση στην πιο hot ευρωπαϊκή πόλη; Ο κύριος όγκος των φιλάθλων αναμένεται την Παρασκευή, καθώς έτσι μειώνεται κατά πολύ το κόστος του ταξιδιού. Εδώ θα έρθουν και φίλοι, μέχρι τότε όμως, μείνετε στο contra.gr για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.
Το ταξίδι κράτησε κάτι παραπάνω από τρεις ώρες, η εταιρία δεν έδωσε ούτε ένα ποτήρι νερό δίχως να το πληρώσεις και οι θέσεις θύμιζαν λεωφορείου, ουχί αεροπλάνου.
Ας είναι έτσι και στην επιστροφή. Αρκεί το κύπελλο να ακολουθεί την ίδια με εμάς πορεία.
To τρέιλερ του Contra.gr για το Final-4 ΠΗΓΗ: contra.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |