ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 5-2011 >Στρος Καν - Παπανδρέου: Η αποκάλυψη που φοβίζει την κυβέρνηση /

Στρος Καν - Παπανδρέου: Η αποκάλυψη που φοβίζει την κυβέρνηση



Διορθωτική ανακοίνωση μετά τις φωτιές που άναψε ο Ντομινίκ Στρος Καν εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης το ΔΝΤ σε μια προσπάθεια να διευκολυνθεί η ελληνική κυβέρνηση.

Έτσι, στον απόηχο της αποκάλυψης «βόμβα» για «υπόγεια δράση στην Ελλάδα», που έκανε ο Στρος Καν, το ΔΝΤ στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι βρίσκεται πάντα σε επαφή με τις χώρες μέλη του και επισημαίνει ότι δεν είναι ασυνήθιστο ο επικεφαλής του – εν προκειμένω ο Στρος Καν- να συνομιλεί με ηγέτες κρατών.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Νομινικ Στρος Καν συζήτησε με τον κ. Παπανδρέου αίτηση για τεχνική βοήθεια σε δημοσιονομικά ζητήματα και σε ότι αφορά την φοροδιαφυγή, ενώ διευκρινίζεται ότι δεν έγιναν συζητήσεις για σύναψη δανείου πριν την έλευση τεχνοκρατών του διεθνούς οργανισμού στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2010.

Στο απόσπασμα της συνέντευξής του ωστόσο που είχε κοπεί από το γαλλικό κανάλι ο κ. Στρος Καν τόνιζε με σαφήνεια πως,ότι έγινε στην Ελλάδα φάνηκε να έγινε σε 15 μέρες γιατί είχαν δουλέψει υπόγεια με την ελληνική κυβέρνηση. ΠΗΓΗ:madata.gr Link:[http://www.madata.gr/epikairotita/politics/104382.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |