ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Τι κάνει σήμερα η Κατερίνα Λάσπα; /

Τι κάνει σήμερα η Κατερίνα Λάσπα;



Η Κατερίνα Λάσπα είναι ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν τυχαία στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Όνειρό της ήταν να γίνει δικηγόρος όμως για λίγα μόρια δεν πέρασε στη Νομική. Έτσι, σπούδασε γραφιστική σε ιδιωτική σχολή.

Το πρώτο της πέρασμα από το χώρο των media δεν ήταν η τηλεόραση. Μόλις είχε σταματήσει τον πρωταθλητισμό στην κολύμβηση, άρχισε να δουλεύει περιστασιακά στο τηλεφωνικό κέντρο ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης τα Σαββατοκύριακα.

Από το 1997 όταν και πρωτοασχολήθηκε με το χώρο των media, δεν περνούσε απαρατήρητη. Κι όταν βρέθηκε σε μία συζήτηση δημοσιογράφων και παραγωγών και άκουσε ότι στο τότε τοπικό κανάλι του δήμου Καλαμαριάς ΑΡΓΩ TV ζητούσαν παρουσιάστρια για τα δελτία καιρού πήγε για δοκιμαστικό και τελικά ανέλαβε τη θέση. Αργότερα απορροφήθηκε σε άλλο κανάλι της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας χρέη παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων και βραδινού talk show.

Εκείνη την εποχή όλοι άρχισαν να μιλούν για την Κατερίνα Λάσπα με τα καλύτερα λόγια και μία γνωριμία της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της συμπρωτεύουσας την έφερε στην Αθήνα και στο κανάλι Star, όπου παρουσιάζε το πρωινό μαγκαζίνο Star cafe. Το 2002 πήγε στην κρατική τηλεόραση και παρουσίαζε την εκπομπή Μέλι Γάλα ενώ τον επόμενο χρόνο παρουσίασε το ριάλιτι Bar στο Mega. Λίγα χρόνια αργότερα βρέθηκε στο ΡΙΚ της Κύπρου ως οικοδέσποινα του σόου Super Bingo μέχρι το 2006.

Σήμερα η Κατερίνα Λάσπα αναφέρει στο newsbeast.gr ότι η τηλεόραση της έχει λείψει αλλά έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της, στο σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο και την κόρη τους που θα την ονομάσουν Σάρα.



Περνάει πολλές ώρες με το παιδί της, το οποίο θα βαφτίσει το ζευγάρι προς τα τέλη Αυγούστου σε ένα μέρος που θα έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για εκείνη όσο και για το Νεκτάριο Νικολόπουλο. Αλλά αυτό το μέρος, όπως τονίζει, δεν θα είναι η Μύκονος. Στον υπόλοιπο χρόνο της, η Κατερίνα Λάσπα φροντίζει να κλείνει επαγγελματικά ραντεβού και, όπως σημειώνει, της έχουν προταθεί δύο προτζεκτ, τα οποία έχουν πάρει την πορεία τους για το Σεπτέμβρη.



Η Κατερίνα Λάσπα παραδέχεται ότι της είχε προταθεί να βάλει υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές του 2007 αλλά δεν δέχτηκε. Ήταν πολύ τιμητικό γιατί για τοπική αυτοδιοίκηση μου έχουν γίνει αρκετές φορές προτάσεις αλλά για βουλευτικές ήταν η πρώτη φορά, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Λάσπα όμως λατρεύει και τα ταξίδια. Αγαπημένος της προορισμός είναι η Ιταλία και η Πάτμος και εύχεται να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, την οποία σκέφτεται, αν όλα πάνε καλά, να επισκεφθεί τον Οκτώβρη.

Μένει με το σύζυγό της στη Γλυφάδα και στα μέσα Ιουνίου θα μετακομίσουν στη Μύκονο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα καλοκαίρια ο κ. Νεκτάριος Νικολόπουλος.

Όταν θέλει να ξεφύγει από την Αθήνα, παίρνει το σύζυγό της και πηγαίνουν στο αγαπημένο τους στέκι στη Λούτσα για κακαβιά και για καφέ. Η Κατερίνα Λάσπα, όπως τονίζει, έχει δρομολογήσει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα στην τηλεόραση, αρκεί αυτά να ευοδώσουν. Μένει να δούμε αν στο μέλλον, θα τα καταφέρει.

Δείτε όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/162441/ti-kanei-simera-i-katerina-laspa-/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |