ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους /

Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους



Είστε εδώ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ >
Οι «Μουσικοί Ιχνηλάτες» συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους

Γράφει: magnesianews.gr
29/04/2011, 17:15



Μόλις τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «Άρχισε να φυσά», οι Μουσικοί Ιχνηλάτες συνεχίζουν «του χρόνου το ταξίδι» στα πλαίσια της περιοδείας – παρουσίασης σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βόλο, Σκύρο, Χαλκίδα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Σκιάθο, Ιωάννινα, Καλαμπάκα και σε διάφορες άλλες πόλεις της Ελλάδας.


Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες το Σάββατο 30 Απριλίου ανεβαίνουν στη σκηνή του PLAYGROUND (Μητρ. Γρηγορίου & Σουλίου 18) στα Παλαιά Βόλου για ένα μοναδικό Live και μας υπόσχονται μία νύχτα όπως μόνο οι Μουσικοί Ιχνηλάτες μπορούν να μας παρουσιάσουν!


Εκτός από τη νέα δισκογραφική δουλειά, θα παρουσιαστούν επίσης τα κομμάτια από τον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος με τίτλο «Είμαι ό,τι δεν είμαι» αλλά και αγαπημένες διασκευές .Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα www.ixnhlates.gr οι φίλοι των Μουσικών Ιχνηλατών μπορούν καθημερινά να ενημερώνονται για τα νέα και τις εμφανίσεις τους.

Τηλ. κρατήσεων 6984-364331. Μουσικοί Ιχνηλάτες είναι οι: Νίκος Μεργιαλής __ φωνή, ακουστική κιθάρα, Νέστορας Κόκκαλης __ τύμπανα , Γιάννης Τσαρδακάς __ μπάσο
Ιορδάνης Σιδηρόπουλος __ ηλεκτρική κιθάρα, Ηλίας Χατζόγλου __ πιάνο Χάρης Κεχαϊδης __πλήκτρα, ηχοληψία.


Αποστολή με Email Εκτύπωση RSS Μέγεθος γραμμάτων Μοιραστείτε το Πηγη: magnesianews.gr Link:[http://www.magnesianews.gr/Culture/?EntityID=cd34fbc0-1453-4164-9d71-cc2b5a6ebae1]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |