ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Το Πάσχα των πολιτικών /

Το Πάσχα των πολιτικών



Δημοσιεύθηκε: 22.04.11 11:45
Πάσχα εκτός των τειχών της πρωτεύουσας θα κάνει φέτος η πλειοψηφία των πολιτικών αρχηγών. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, όπως συνηθίζει σχεδόν κάθε χρόνο, θα περάσει το Πάσχα στην πατρίδα του τα Γιάννενα, όπου βρίσκεται ήδη από την Κυριακή των Βαΐων. Τη Μεγάλη Παρασκευή ο κ. Παπούλιας θα παρακολουθήσει την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου. Την Κυριακή του Πάσχα το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας. Στο νομό Ιωαννίνων θα βρίσκεται το Πάσχα και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Στην ‘Υδρα και στο ξενοδοχείο «Μπρατσέρα» θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Το νησί του Αργοσαρωνικού άλλωστε αποτελεί αγαπημένο προορισμό του πρωθυπουργικού ζεύγους, ενώ δεν αποκλείεται να επιδοθεί και πάλι στο κανό τις γιορτινές ημέρες ο Γ. Παπανδρέου, όπως και πέρσι.

Στο γραφικό Ναύπλιο, τόπο καταγωγής της συζύγου του Γεωργίας θα βρεθεί τις ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, που δεν αποκλείεται να συνδυάσει την επίσκεψή του με την παρουσία του σε κάποια στρατιωτική μονάδα ανήμερα του Πάσχα.

Στα Χανιά θα περάσει φέτος το Πάσχα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη μαζί με τον πατέρα της και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Μητσοτάκη και άλλους συγγενείς. Ο γιος της Κώστας όμως θα κάνει ρουμελιώτικο Πάσχα, στο Καρπενήσι όπου έχει εκλεγεί δήμαρχος.

Στην πρωτεύουσα θα βρίσκεται η πρόεδρος του ΚΚΕ κ. Α. Παπαρήγα, η οποία όπως συνηθίζει δεν αποκλείεται να επισκεφθεί την Κυριακή του Πάσχα κάποιο στρατόπεδο.

Οικογενειακά αλλά εκτός της Αθήνας θα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, που δεν έχει αποφασίσει ακόμη όμως εάν θα επισκεφθεί την Καβάλα ή τα Τζουμέρκα, όπου έχει οικογενειακές ρίζες.

Δεν έχουν ακόμη καταλήξει στο πρόγραμμά τους για τις ημέρες του Πάσχα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. πηγή: star ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr Link:[http://www.gossip-tv.gr/story/97509/paskha-ton-politikon/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |