ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Επιστρέφει στην Παιανία ο Μουν /

Επιστρέφει στην Παιανία ο Μουν



Το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα θα πάρει ο Μπράις Μουν το καλοκαίρι. Ο 25χρονος μπακ, ο οποίος αγωνιζόταν δανεικός στην Γκόλντεν Άροους της Νοτίου Αφρικής δήλωσε: «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γυρίσω στην Αθήνα», επιβεβαιώνοντας ότι θα αποτελεί μέλος το «πράσινου» ρόστερ την επόμενη σεζόν.

Την ίδια διαδρομή με τον Μουν θα ακολουθήσουν και οι Μαρσέλο Μάτος-Γκάμπριελ, αφού Μποταφόγκο και Γκρέμιο δεν είναι σε θέση να καλύψουν τα συμβόλαιά τους. Στον πρώτο, μάλιστα, οι διοικούντες του «τριφυλλιού» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο, ώστε να τον πείσουν πως είναι επιθυμητός στην ομάδα και να τον δελεάσουν να επιστρέψει.

Εκτός από τους δύο Βραζιλιάνους, στην Παιανία αναμένεται να βρεθεί και ο Ματίας Μπιάρσμιρ, ο οποίος αγωνιζόταν φέτος στη Ρόζενμποργκ ως δανεικός, αλλά η οψιόν αγοράς του φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ, ποσό που δεν είναι σε θέση να καλύψουν οι Νορβηγοί. Μαζί με τον Σουηδό, οι επιστροφές φτάνουν τις τέσσερις, βοηθώντας τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να καλύψει κενά στην ομάδα, χωρίς να χρειαστεί να ψάχνει για παίκτες το καλοκαίρι, αφού ο Μάτος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο, ενώ ο Μπιάρσμιρ για αναπληρωματικός στην άμυνα. Επίσης Γκάμπριελ και Μουν αποτελούν δύο πολύ καλές λύσεις τόσο για τις ακραίες θέσεις της άμυνας, όσο και για τη δεξιά γραμμή της επίθεσης.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είναι ο πρώτος παίκτης που θα αποτελέσει παρελθόν από τους «πράσινους», αφού μετά το τέλος των πλέι οφ θα λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα. Εκτός του Έλληνα μπακ, πιθανό να είναι να παραχωρηθεί και ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Γαλλία. Ο υψηλόσωμος αμυντικός έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαιο στο «τριφύλλι» και αν γίνει πρόταση απόκτησής του από σύλλογο του εξωτερικού, είναι πολύ πιθανό να γίνει αποδεκτή. Φυσικά, όλα αυτά θα δρομολογηθούν μετά τα πλέι οφ, αλλά και τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, όπου θα αποφασιστεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Πηγή: sport-fm.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/162016/epistrefei-stin-paiania-o-moun/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |