ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Βασιλείου; /

Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Βασιλείου;



«Σκουλήκι» ήταν η λέξη που χρησιμοποιούσε ο Γιώργος Βασιλείου κάθε φορά που ανέκρινε κακοποιούς και δολοφόνους. Στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ζωή», ο ηθοποιός... ζούσε το ρόλο του ταξίαρχου σαν να ήταν πραγματικός αστυνομικός. Ο Στάθης Θεοχάρης, όπως ήταν το όνομά του στη σειρά, σε ρόλο πατέρα και αστυνομικού, προσέφερε γέλιο και συγκίνηση. Βαρύς και ασήκωτος σαν αστυνομικός. Οικογενειάρχης στην οικογένειά του. Γι' αυτό και τον θυμούνται ακόμη και σήμερα ως αστυνόμο Θεοχάρη.

Ο Γιώργος Βασιλείου υπήρξε πρώην βουλευτής Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας αλλά η πολιτική τον πίκρανε και γι’ αυτό αποχώρησε. Προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τη συμμετοχή του σε ρόλο κριτή στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ελεύθερη Είσοδος».

Σήμερα ο Γιώργος Βασιλείου ζει μία ήρεμη ζωή μαζί με την οικογένειά του στη Σαλαμίνα. Έρχεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει εκδηλώσεις, όποτε τον καλούν.

Προτιμά, όπως λέει στο newsbeast.gr, να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που στερήθηκε τόσο καιρό λόγω της εργασίας του. «Η δουλειά του ηθοποιού σου στερεί ώρες και ευτυχισμένες στιγμές από την οικογένεια» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός σε όλους, αστυνόμος Θεοχάρης, έχει δύο παιδιά. Ο γιος του είναι 31 ετών, εργάζεται σε τράπεζα και είναι παντρεμένος και η κόρη του βρίσκεται επί πτυχίο στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο πανεπιστήμιο Πειραιά. Ο Γιώργος Βασιλείου θέλει όσο τίποτα άλλο να γίνει παππούς. «Δυστυχώς δεν έχω γίνει ακόμη. Αυτό θα είναι δώρο Θεού» τονίζει στο newsbeast.gr.



Συνταξιούχος πια και έχοντας δίπλα του πάντα τη σύζυγό του, στον ελεύθερό του χρόνο, προτιμά να ασχολείται προσωπικά ο ίδιος με τον κήπο του. «Κάνω και τη γυμναστική μου έτσι και έχω κάτι να ασχολούμαι» επισημαίνει.

Αν και του έγιναν κάποιες προτάσεις να συμμετάσχει σε σειρές, δεν δέχτηκε γιατί, όπως σημειώνει, δεν τον συγκίνησαν. Και γι’ αυτό προτίμησε να αποσυρθεί για να ξεκουραστεί. Του λείπει το θέατρο και όχι η υποκριτική γιατί, όπως λέει, υπάρχει τόσο μεγάλη υποκριτική στην κοινωνία που δεν του λείπει καθόλου.



Παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, δεν έχει ξεχάσει το ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1. Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, όπως λέει, καθημερινά νέα παιδιά του ανεβάζουν σποτάκια από επεισόδια της σειράς «Καλημέρα Ζωή». «Διαχρονικά φαίνεται αυτό που κάνεις, τι αξία έχει. Δεν περίμενα ότι μια καθημερινή σειρά θα άφηνε τέτοια απήχηση στον κόσμο. Φτάσαμε στο σημείο εμείς, που μας αποκαλούσαν ηθοποιούς της σαπουνόπερας, να αισθανόμαστε κουλτουριάρηδες», τονίζει.

Λυπάται όμως με την τροπή που έχουν πάρει σήμερα τα πράγματα στο χώρο του, αφού όπως λέει, είναι κρίμα να μένουν οι έλληνες ηθοποιοί στο δρόμο.

Και σε όσους τον επέκριναν για την απόφασή του να συμμετάσχει στην τηλεοπτική εκπομπή της Αννίτας Πάνια, ο Γιώργος Βασιλείου είχε απαντήσει: «Κάνω αυτό που μου γουστάρει». Και ότι μόνο από τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά θα ζητούσε άδεια.



Και για την ενασχόλησή του με την πολιτική, σημειώνει ότι είναι πολιτικοποιημένο άτομο και θα ήθελα να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά αλλά όχι με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Δείτε αποσπάσματα από την τηλεοπτική σειρά «Καλημέρα Ζωή»









Πάντως, ο ρόλος του στη τηλεοπτική σειρά ενέπνευσε τη σάτιρα






Δείτε όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/160383/ti-kanei-simera-o-giorgos-vasileiou-/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |