ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Δεν συμμετέχει στην επόμενη αύξηση κεφαλαίου στον ΠΑΟ /

Δεν συμμετέχει στην επόμενη αύξηση κεφαλαίου στον ΠΑΟ



Την απόφασή του να μην εμπλακεί περαιτέρω με τον Παναθηναϊκό, αν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιμείνει στην απόφασή του να μπει με το 30% των μετοχών του και όχι με το 54% που κατέχει, είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο «Mr MIG», σύμφωνα τους δικούς του ανθρώπους, φέρεται διατεθειμένος να μην συμμετάσχει καν στην επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αφού δεν έχει διάθεση να έρθει σε αντιπαράθεση ανακοινώσεων με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε γραπτώς από τον Τζίγγερ, μετά το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο. Ωστόσο, αφήνεται ανοιχτό ένα παράθυρο για μελλοντική του κίνηση με πρόταση για να πάρει όλο το πακέτο των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη ή να μπει στον Ερασιτέχνη, αφού πρόκειται για έναν πολύ απρόβλεπτο άνθρωπο.

Αποφασίζουν για τεχνικό διευθυντή

Στην πρόσληψη του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας θέλουν να έχουν προχωρήσει οι διοικούντες του Παναθηναϊκού, μέχρι τα τέλη Μαΐου, ώστε να έρθει αυτός στην Αθήνα και να παρακολουθήσει κάποια ματς των πλέι οφ, για να μπει στο κλίμα του συλλόγου. Μέσα στην τρέχουσα βδομάδα θα οριστικοποιηθεί η μέρα που θα συνεδριάσει η διοικούσα επιτροπή, με κύριο θέμα την επιλογή του τεχνικού διευθυντή, στην οποία θα πέσουν στο τραπέζι και τα ονόματα των υποψηφίων. Ψηλά στη λίστα του Δημήτρη Γόντικα βρίσκονται πολλά ονόματα από το εξωτερικό, με αυτό του Τζιανλούκα Νάνι να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτά, ενώ από τον ελληνικό χώρο ξεχωρίζουν αυτά των Άκη Ζήκου και Γιάσμικο Βέλιτς.

Οι διοικούντες το «τριφύλλι» θα θέσουν δύο απαράβατους όρους στους υποψήφιους για τη συγκεκριμένη θέση. Ο ένας θα είναι το περιορισμένο μπάτζετ, από το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ξεφύγει η ομάδα, και ο άλλος είναι ότι η επιλογή προπονητή -αν δεν παραμείνει ο Φερέιρα- θα ανήκει στη διοίκηση.

Το «παλεύει» για τους ισχυρούς

Ζωντανές διατηρεί τις ελπίδες του να συμπεριληφθεί στο γκρουπ των ισχυρών και στους δύο προκριματικούς γύρους του Champions League της επόμενης σεζόν ο Παναθηναϊκός, με τη βασική προϋπόθεση βέβαια, ότι θα πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μέσω των πλέι οφ. Στον πρώτο θα είναι μαζί με Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου, Άγιαξ, Ρούμπιν Καζάν και θα βρει απέναντί του μία εκ των Οντένσε, Τραμπζονσπόρ, Ζυρίχη, Γκενκ, Τιμισοάρα. Στον δεύτερο γύρο για να είναι ισχυρός θα πρέπει να πάρει τη θέση μιας εκ των Μπενφίκα, Άγιαξ, Ντιναμό Κιέβου, Βιγιαρεάλ, Λιόν και όχι οι Μπάγερν, Τότεναμ. Αν οι «πράσινοι» περάσουν στην τελική φάση, πριν από τους ομίλους θα αντιμετωπίσουν ομάδες όπως το Αννόβερο, η Λάτσιο, η Μάντσεστερ Σίτι και όποιες από τις ανίσχυρες περάσουν.

Πηγή: sport-fm.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/159995/den-summetehei-stin-epomeni-auxisi-kefalaiou-ston-pao/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |