ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Καμία συνάντηση με Νάνι /

Καμία συνάντηση με Νάνι



Κατηγορηματικά διαψεύδουν από τον Παναθηναϊκό τα δημοσιεύματα περί συνάντησης με τον τεχνικό διευθυντή της Μπρέσια και άλλοτε της Γουέστ Χαμ, Τζιανλούκα Νάνι, για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» λένε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπήρξε καμία συνάντηση, πόσω, μάλλον, συμφωνία».

Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός, που ήταν υποψήφιος για τη θέση -μαζί με τον Κάρλος Φρέιτας- την περασμένη χρονιά, φέρεται να έκανε ταξίδι αστραπή στην Αθήνα και να συζήτησε διάφορα θέματα με τους «πράσινους», οι οποίοι αναζητούν έναν άνθρωπο ικανό να πουλήσει ακριβά και να αγοράσει φτηνά ποδοσφαιριστές, ενόψει της νέας σεζόν και με βάση τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, φημολογείται πως ο Γιάσμινκο Βέλιτς έχει, ήδη, κάνει κάποια ταξίδια μεταγραφικού χαρακτήρα στο εξωτερικό, κατ' εντολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος τον εμπιστεύεται και είναι πιθανό να εισηγηθεί την επιστροφή του στη θέση του τεχνικού διευθυντή…

«Ουδέν σχόλιο»
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να γλυκοκοιτάζει τον Σεμπαστιάν Λέτο, ωστόσο, για την ώρα, δεν έχει προχωρήσει καν σε επαφή με τον Παναθηναϊκό. Ο Κάρλος Φρέιτας, που έχει αναλάβει καθήκοντα τεχνικού συμβούλου στη νέα διοίκηση των «λιονταριών», έχει δεδομένα σε εκτίμηση τον Αργεντινό. Ερωτηθείς από τη ''SportDay'' για το θέμα απάντησε: «Δεν υπάρχει κάτι. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο», απάντησε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του Λέτο, ωστόσο, θα απαιτηθούν πάνω από 4 εκατ. ευρώ γι' αυτό, δεδομένου πως δαπανήθηκαν 3,5 εκατ. ευρώ για να αγοραστούν τα δικαιώματά του από τη Λίβερπουλ.

«Δεν έβαλα γόβες και μπικίνι»
Απαντήσεις για τον σάλο που προκλήθηκε όταν εμφανίστηκε με φούστα στα βραβεία για τους Άνδρες της Χρονιάς έδωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλώντας στο περιοδικό ''Vogue''. «Το ίδιο έκανα και σε αντίστοιχη εκδήλωση στη Γαλλία, αλλά εκεί δεν τους έκανε εντύπωση γιατί με γνωρίζουν. Δεν εμφανίστηκα με γόβες και μπικίνι. Και οι Σκωτσέζοι φορούν κιλτ. Αμφισβητείται ο ανδρισμός τους; Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο που σκέφτονται κάποιοι στην Ελλάδα. Είμαι από την Αφρική κι εκεί οι άνδρες δεν ντύνονται με κοστούμια», δήλωσε. Όσο για τη σχέση του με τη μόδα ανέφερε πως «…είναι κάτι έμφυτο. Δεν ανέπτυξα επιτηδευμένα προσωπικό στυλ επειδή έγινα διάσημος». Όσο για το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί, απάντησε: «Το ποδόσφαιρο με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και θα σταματήσω όταν μου το επιβάλει το σώμα μου».

Πηγή: sportfm.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/158545/kamia-sunadisi-me-nani/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |