ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Η Rosoboronexport και η Μόσχα θέλουν να βγάλουν τα σπασμένα. /

Η Rosoboronexport και η Μόσχα θέλουν να βγάλουν τα σπασμένα.



Που τους χάνεις που τους βρίσκεις όλο στην Αθήνα είναι άνθρωποι της ,Rosoboronexport,της επίσημης και ουσιαστικά ελεγχόμενης απ΄ ευθείας από τον Πούτιν εταιρείας,η οποία ελέγχει από την αρχή ως το τέλος όλες τις πωλήσεις όπλων ρωσικής κατασκευής.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν στην Αθήνα,για να συζητήσουν για την υλοποίηση αντισταθμστικών ωφελημάτων από παλαιότερα εξοπλιστικά όπως αυτά των TOR-M1, των OSA-AK και των Zubr.

Ανεπισήμως όμως στη Μόσχα δεν μπορούν να χωνέψουν ότι τους έπιασαν..."αμερικανάκια" κάποιοι εδώ στην Αθήνα και τους έβαλαν να σπαταλήσουν χρόνο και χρήμα σ΄ ένα πρόγραμμα που εδώ και πάρα πολλούς μήνες ήταν "πεθαμένο"! Μιλάμε για το BMP-3,για το οποίο το Onalert εγκαίρως σας είχε ενημερώσει.

Οι Ρώσοι ζητάνε λογαριασμό κι επειδή βλέπουν μία απροθυμία από τα δίκτυά τους στην Αθήνα να τους τον δώσουν, γίνονται ακόμη πιο καχύποπτοι και έχουν αρχίσει να "εγκλωβίζουν" πολλούς.

Μετά το Πάσχα αναμένεται απόδοση λογαριασμού.ΠΗΓΗ: onalert.gr Link:[http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=9&art_id=5113]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |