ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >To Πάσχα των επώνυμων Ελλήνων /

To Πάσχα των επώνυμων Ελλήνων



Πλησιάζουμε στην Ανάσταση και πολλοί διάσημοι Έλληνες αφήνουν την Αθήνα για να γιορτάσουν τις άγιες μέρες. Πού θα τους βρει η Ανάσταση και το... τσούγκρισμα των αυγών;

Αρχικά, το πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά ήταν να κάνει Ανάσταση στη σκηνή, όμως η πρεμιέρα του με την Τάμτα άλλαξε ημερομηνία για τις 29 Απριλίου. Έτσι, εάν δεν μείνει στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά, τότε θα πάρει τις δυο γυναίκες της ζωής του, την κόρη του, Αναστασία και την Κάτια Ζυγούλη, και θα επισκεφτούν την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα.

Ο Σάκης Ρουβάς γλίτωσε την Ανάσταση στην πίστα, η Νατάσα Θεοδωρίδου όμως όχι! Το Μεγάλο Σάββατο κάνει πρεμιέρα το σχήμα που συμμετέχει στη Θεσσαλονίκη, ενώ λίγο πιο βόρεια και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί η Δέσποινα Βανδή.

Εξόρμηση στην εξοχή θα κάνει και η Τατιάνα Στεφανίδου με τη οικογένειά της και συγκεκριμένα στη Δροσιά της Βοιωτίας, ενώ η Έλλη Κοκκίνου και ο μικρός Αλέξανδρος θα πεταχτούν μέχρι το εξοχικό της τραγουδίστριας στο Πόρτο Ύδρα.

Από τους τυχερούς που θα γιορτάσουν εκτός Αθηνών το Πάσχα είναι και η Πέγκυ Ζήνα με το Γιώργο Λύρα, που θα ταξιδέψουν μέχρι τη Ναύπακτο, ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης, αν και εμφανίζεται στο «Caramela» θα ξεκλέψει χρόνο για να ψήσει το αρνί σε σπίτι φίλων του κοντά στην Κόρινθο.

Στους άτυχους επώνυμους, που δεν θα αφήσουν το «κλεινόν άστυ», ανήκει η Ζέτα Μακρυπούλια, αφού οι υποχρεώσεις της σε θέατρο και «Dancing with the stars» δεν της επιτρέπουν να φύγει. Παρόμοια τύχη θα έχει και η Ευγενία Μανωλίδου, αφού τώρα που γίνεται ένθετη η εκπομπή της στο πρωινό του Ant1 έχει πολλές υποχρεώσεις. Τέλος, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα μείνουν στην Αθήνα, αφού προ ημερών γέννησε η παρουσιάστρια.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/158188/to-pasha-ton-eponumon-ellinon-/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |