ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Σε βαλκανικές χώρες οι δολοφόνοι του Λαζαρίδη /

Σε βαλκανικές χώρες οι δολοφόνοι του Λαζαρίδη



Στα Βαλκάνια πιθανότατα κρύβονται οι δολοφόνοι του επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη μετά από στοιχεία που πήραν οι αρχές ύστερα από την εξάρθρωση κυκλωμάτων νονών της νύχτας πριν από μερικές εβδομάδες.



Πιο αναλυτικά, πρόκειται για δύο Έλληνες με πρωταγωνιστικό ρόλο στο κύκλωμα, ο ένας ηγείται της δεύτερης ομάδας εκβιαστών που είχε τον έλεγχο καταστημάτων των περιοχών Πειραιάς-Κορυδαλλός-Νότια Προάστια και ο άλλος θεωρείται πρωτοπαλίκαρο του.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, οι άνθρωποι που το 2008 σκότωσαν τον σύντροφο της Αγγελικής Ηλιάδη, Μπάμπη Λαζαρίδη, ήταν αλλοδαποί και πληρώθηκαν αδρά για το συμβόλαιο θανάτου.

Υπενθυμίζεται πως στις 9 Δεκεμβρίου του 2008, δύο άνθρωποι που είχαν κρυφτεί στους θάμνους απέναντι από γνωστό ξενοδοχείο της παραλιακής στο οποίο και διέμενε εκείνη την περίοδο ο Μπάμπης Λαζαρίδης με την Αγγελική Ηλιάδη, και παραμόνευαν για να σκοτώσουν όπως και έκαναν τον επιχειρηματία με καλάσνικοφ, ήταν πληρωμένοι αλλοδαποί δολοφόνοι που είχαν έρθει στην Αθήνα για αυτό το σκοπό.

Μετά τους πυροβολισμούς, οι δράστες διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού και κρύφτηκαν για ένα 24ωρο σε παραθαλάσσιο προάστιο ενώ μετά έφυγαν από την Αθήνα. ΠΗΓΗ :cosmo.gr Link:[http://www.cosmo.gr/News/Hellas/319500.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |