ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Αποχώρησε ο KK Downing από τους Judas Priest /

Αποχώρησε ο KK Downing από τους Judas Priest



Λίγες μόνο εβδομάδες πριν την έναρξη της τελευταίας περιοδείας της καριέρας τους, οι Judas Priest ανακοίνωσαν πως ο αυθεντικός τους κιθαρίστας, ο KK Downing αποχώρησε από την μπάντα.




Λεπτομέρειες για τους λόγους της ξαφνικής αποχώρησης δεν υπάρχουν ενώ η ανακοίνωση που ανέβασαν οι Judas Priest στο επίσημο site τους ήταν μάλλον τυπική. "Με λύπη ανακοινώνουμε πως ο KK Downing αποσύρθηκε από το συγκρότημα και δεν θα ακολουθήσει την περιοδεία μας. Σεβόμαστε τις επιθυμίες του και του ευχόμαστε το καλύτερο".

Όπως είπαμε ο 59χρονος KK Downing είναι ιδρυτικό μέλος των Judas Priest και συμμετείχε σε όλα τα ως τώρα albums τους. Για την περιοδεία θα αντικατασταθεί από τον Richie Faulkner, κιθαρίστας της Lauren Harris (η κόρη του Steve Harris των Iron Maiden).

Η επερχόμενη περιοδεία των Judas Priest θα είναι και η τελευταία της καριέρας τους αν και όπως έχουν ανακοινώσει θα συνεχίσουν να φτιάχνουν δίσκους. Στις 5 Ιουλίου θα έρθουν και στην Αθήνα παρέα με τους Whitesnake και μία μέρα πιο μετά θα παίξουν στη Θεσσαλονίκη.



Judas Priest - Painkiller by herculebutter ΠΗΓΗ :cosmo.gr Link:[http://www.cosmo.gr/Music/World/319540.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |