ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Πώς θα κινηθούν ΜΜΜ τις ημέρες του Πάσχα /

Πώς θα κινηθούν ΜΜΜ τις ημέρες του Πάσχα



Τροποποιημένο, στα μέτρα των εορτών του Πάσχα, θα είναι το πρόγραμμα δρομολογίων των μέσων μαζικής μεταφοράς της Αθήνας.



Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΣΑ, τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία το Μ. Σάββατο θα αρχίσουν να αποσύρονται σταδιακά από την κυκλοφορία, ώστε στις 11 το βράδυ να βρίσκονται στα αμαξοστάσια. Το Μ. Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θα πραγματοποιούνται δρομολόγια βασισμένα στο πρόγραμμα της Kυριακής και τη Μ. Παρασκευή και την Τρίτη του Πάσχα στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Η γραμμή τρόλεϊ 11, το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα δεν θα πραγματοποιεί νυχτερινά δρομολόγια.

Στο Μετρό, τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο δεν θα ισχύσει το βραδινό ωράριο λειτουργίας. Την Παρασκευή η συχνότητα των δρομολογίων από την έναρξη της βάρδιας έως τις 17.00 θα είναι ανά 7 λεπτά και από τις 17.00 έως την λήξη της βάρδιας ανά 10 λεπτά.

Το Μ. Σάββατο η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά 10 λεπτά, με τελευταίο δρομολόγιο από Σύνταγμα στις 23:00, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα πραγματοποιούνται δρομολόγια ανά 12 λεπτά στη γραμμή 2 και στη γραμμή 3 ανά 10 λεπτά.

Στον ΗΣΑΠ, το Μ. Σάββατο τα τελευταία δρομολόγια από τους σταθμούς Αττική και Κηφισιά θα είναι στις 22:40, ενώ από τον σταθμό Πειραιά στις 22:35 και από τον σταθμό Μοναστηράκι στις 22:55. Τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα του Σαββάτου, με δρομολόγια ανά 10- 11 λεπτά, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα για το τμήμα της γραμμής Μοναστηράκι - Πειραιάς δρομολόγια θα εκτελούνται δρομολόγια ανά 15 λεπτά και για το τμήμα της γραμμής Αττική - Κηφισιά ανά 13 λεπτά.

Τέλος, στο ΤΡΑΜ η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι τη Μ. Πέμπτη ανά 17 λεπτά, τη Μ. Παρασκευή και την Τρίτη του Πάσχα ανά 20 λεπτά και το Μ. Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα ανά 25 λεπτά. ΠΗΓΗ :cosmo.gr Link:[http://www.cosmo.gr/News/Hellas/319508.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |