ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Τα INTERSPORTCAMPS επιστρέφουν! /

Τα INTERSPORTCAMPS επιστρέφουν!



Η INTERSPORT διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα INTERSPORTCAMPS, μια πρότυπη αθλητική ακαδημία ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά από 6 έως 15 ετών. Φέτος, τα INTERSPORTCAMPS αναπτύσσονται και προσφέρουν περισσότερα προπονητικά προγράμματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, beach volley και κολύμβηση.

Ο στόχος των INTERSPORTCAMPS είναι:
Να προσφέρει σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν, μοναδικές αθλητικές εμπειρίες.
Να δώσει σε όλους την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών με κορυφαίους προπονητές.
Να αναδείξει νέα ταλέντα στο χώρο του αθλητισμού.
Τα INTERSPORTCAMPS θα ξεκινήσουν με τα Soccer Day Camps, ημερήσια προπονητικά προγράμματα ποδοσφαίρου τα οποία πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τα Arsenal Soccer Schools.
Με την υποστήριξη του Λάκη Παπαϊωάννου, τεχνικού Διευθυντή των Σχολών Arsenal στην Ελλάδα και του Ton de Hoop, προπονητή των Σχολών Arsenal σε Ελλάδα και Κύπρο, τα camps έχουν σχεδιαστεί για παιδιά κάθε ηλικίας και διαφορετικών ικανοτήτων ώστε να μάθουν να παίζουν με τον τρόπο της Arsenal, “Play the Arsenal Way”!
Κατά την διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο τους επιτρέποντας στους προπονητές να δημιουργήσουν ένα ειδικό περιβάλλον μάθησης για κάθε παιδί ξεχωριστά.
Τα INTERSPORT Soccer Camps ξεκινούν τη Δευτέρα, 18 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη ενώ θα ακολουθήσουν τα camps της Αθήνας στις 28 Απριλίου και της Κύπρου στις 20 Μαΐου.
Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο http://www.intersport.gr/el και 27440.23999. ΠΗΓΗ: contra.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |