ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Δεν φτάνουν τα λεφτά στην ΑΕΚ /

Δεν φτάνουν τα λεφτά στην ΑΕΚ



Δεδομένης της απροθυμίας των μετόχων να χρηματοδοτήσουν ξανά την ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Σταύρος Αδαμίδης ψάχνει τρόπους κάλυψης των 6 εκατ. ευρώ που απαιτούνται μέχρι τον Ιούνιο, αλλά οδηγείται σε αδιέξοδο!

Άσχετα με το αν θα χρειαστεί, τελικά, εγγυητική -όπως προκύπτει από την ΕΠΟ, ότι απαιτεί η ΟΥΕΦΑ- ή όχι -όπως υποστηρίζει κατηγορηματικά η ΠΑΕ- ένα είναι βέβαιο: τον Ιούνιο η ΑΕΚ πρέπει να καλύψει και τους διακανονισμούς που έκανε για το 2010 και τις πληρωμές που «τρέχουν» μέχρι τις 30/6, αν δεν θέλει να υποστεί τις κυρώσεις που προβλέπονται, δηλαδή, πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

Κοντά 6 εκατ. ευρώ απαιτούνται και από την 1η Απριλίου, όταν και ξεπεράστηκε ο πρώτος… Γολγοθάς, ξεκίνησε ένας νέος για τη διοίκηση και τον Σταύρο Αδαμίδη. Οι δυσκολίες, πλέον, είναι μεγαλύτερες, καθότι, τα 4,5 από τα 5,5 που καταβλήθηκαν, συνολικά, τον Μάρτιο, προήλθαν από δύο μετόχους, οι οποίοι τώρα είναι… κάτι παραπάνω από αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ξαναβάλουν το χέρι στην τσέπη.

Ο Παππάς δέχεται πιέσεις για να μείνει… Προς το παρόν, όμως, αρνείται κατηγορηματικά να χρηματοδοτήσει ξανά την ΠΑΕ, αν και μέχρι στιγμής δεν το έχει πει και… επίσημα.

Ο Νοτιάς, από την άλλη, δεν θέλει να συνεχίσει μόνος του…

Αμφότεροι έβαλαν με βαριά καρδιά το χέρι στην τσέπη και έβγαλαν προ ολίγων ημερών 4,5 εκατ. ευρώ, διαμηνύοντας, ταυτόχρονα, όμως, στον Αδαμίδη, πως δεν σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο και τον Ιούνιο…

Οπότε… μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

Και από πού θα βρεθούν τα 6 εκατ. ευρώ; Αυτό «σπάει» το κεφάλι του να βρει ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, καθώς δεν θέλει να «ματώσουν» ξανά οι Παππάς και Νοτιάς.

Όσο και να σκέφτεται, όμως, τους τρόπους για να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό, δεν του… βγαίνει.

Και δύσκολα θα καλυφθεί από πρόωρες πωλήσεις παικτών (Σκόκο…).

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του, τα… κουκιά δεν φτάνουν. Και η λύση, πιθανότατα, θα πρέπει στο τέλος να δοθεί και πάλι από τους Παππά και Νοτιά…

«Δεν έχει πρόβλημα να μείνει»

Στην Αθήνα θα βρεθεί μέσα στις επόμενες μέρες ο μάνατζερ του Μίτσελ, προκειμένου να μιλήσει με τον Σταύρο Αδαμίδη. Σκοπός του είναι να διερευνήσει τις προθέσεις της ΑΕΚ, από τη στιγμή που ο Μίτσελ είναι δανεικός από την Μπέρμιγχαμ. Ο παίκτης, πάντως, όπως είπε ο Χέλου Ροντρίγκεθ στη SportDay είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ένωση, η οψιόν που υπάρχει, όμως, είναι απαγορευτική (1,8 εκατ. ευρώ)…

«Ο Μίτσελ είναι ικανοποιημένος στην ΑΕΚ και δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει, εφόσον υπάρξει συμφωνία. Θα γίνει επαφή με τον πρόεδρο προκειμένου να δούμε τις προθέσεις της ΑΕΚ και στη συνέχει θα μιλήσω και με την Μπέρμιγχαμ. Αυτά θα τα συζητήσουμε στην πορεία. Πρώτα πρέπει να δούμε αν η ΑΕΚ θέλει. Η ρήτρα είναι διαπραγματεύσιμη», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι «υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες τις Πριμέρα. Προτεραιότητά ούτως ή άλλως, όμως, έχει η ΑΕΚ».

Πηγή: sport-fm.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/154224/den-ftanoun-ta-lefta-stin-aek/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |