ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Trocks: Οι άνδρες μπαλαρίνες επιστρέφουν! /

Trocks: Οι άνδρες μπαλαρίνες επιστρέφουν!



Οι αχτύπητοι Trocks ξαναχτυπούν! To διασημότερο κωμικό μπαλέτο του κόσμου, στην πιο ανατρεπτική παράσταση κλασικού χορού. Οι άνδρες - μπαλαρίνες επιστρέφουν και ο κλασικός χορός θα τα δει όλα! Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει σήμερα (12/4)...

Το ραντεβού έχει κλειστεί για τις 10 και 11 Μαϊου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και για τις 14 Μαϊου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Οι μεγαλύτεροι χορογράφοι τους εμπιστεύονται τις δημιουργίες τους. Θρύλοι σαν τον Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ και την Μάγια Πλισέτσκαγια χόρεψαν μαζί τους. Πάνω από 100 περιοδείες σε 600 πόλεις των 5 ηπείρων, οι sold out παραστάσεις τους, οι 30.000.000 θεατές, άνδρες, γυναίκες και παιδιά από 7 έως 87 ετών, δίνουν την απάντηση για τη συνταγή της απίστευτης αυτής επιτυχίας: «Χορός και Γέλιο»

Παρουσιάζουν τα πιο γνωστά και τα πιο αγαπημένα έργα του κλασικού ρεπερτορίου. Οι ψηλές λυγερόκορμες ξανθιές αλλά...δύστροπες «μπαλαρίνες» που καλούνται όμως να τα ερμηνεύσουν, δημιουργούν επεισόδια, τσακώνονται, παθαίνουν ατυχήματα και έτσι αποκαλύπτουν με άφθονες σπαρταριστές στιγμές γέλιου τις αδυναμίες του «σοβαρού κλασικού μπαλέτου».

Το ναρκισσισμό, τη ματαιοδοξία, τις κρυφές ίντριγκες των παρασκηνίων, τον αθέμιτο ανταγωνισμό, τις αντιπαλότητες και τις ζήλειες, τα λάθη, τους τραυματισμούς – τυχαίους αλλά και εσκεμμένους!

Οι αιθέριες αυτές υπάρξεις με την απίστευτη ελαστικότητα στις κινήσεις τους διαθέτουν επίσης, ακόμη άλλο ένα παράδοξο χαρακτηριστικό: φορούν πολύ ιδιαίτερες «πουέντ», όλες μα όλες στο νούμερο «45». Γιατί; Μα επειδή δεν είναι γυναίκες, αλλά άνδρες χορευτές που ερμηνεύουν και τους γυναικείους χαρακτήρες!

Χορός και γέλιο λοιπόν, από το φημισμένο Les Ballets Trockadero de Monte Carlo, τους περίφημους TROCKS, που εδώ και 35 ολόκληρα χρόνια «σκίζουν» στη Νέα Υόρκη γοητεύοντας ταυτόχρονα και την υπόλοιπη καλλιτεχνική υφήλιο. Από αυτούς τους μεγάλους χορευτές, που προβάλλουν το αυτονόητο: ότι η αληθινή τέχνη, η πηγαία έμπνευση, η αυθεντική δημιουργία και η υψηλή αισθητική, μπορούν να είναι πηγές χαράς και διασκέδασης.

Αν αγαπάτε τον κλασικό χορό λοιπόν θα τους αγαπήσετε και αν τον μισείτε, θα τους λατρέψετε!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

SWAN LAKE
THE DYING SWAN
PAS DE DEUX
LES SYLPHIDES
RAYMONDA’S WEDDING
GO FOR BAROCCO

ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
10 & 11 Μαΐου 2011

ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
14 Μαΐου 2011

Έναρξη προπώλησης: Τρίτη 12 Απριλίου

Τιμές εισιτήριων:
Από 20 έως και 70 ευρώ.

Προπώληση εισιτήριων Αθήνας:
Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής και στην Ομήρου 8. Τηλ. 210-7282333

Προπώληση εισιτήριων Θεσσαλονίκης:
Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής & στην Πλατεία Αριστοτέλους
Τηλεφωνικές κρατήσεις: 2310 895939

Πληροφορίες: 210 7258 510 ΠΗΓΗ : Nooz.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |