ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Τι ζητά η Amy Winehouse για να έρθει στην Ελλάδα; /

Τι ζητά η Amy Winehouse για να έρθει στην Ελλάδα;



Η Amy Winehouse έχει ιδιοτροπίες και απαιτήσεις προκειμένου να εμφανιστεί στη χώρα μας! Πολλές απαιτήσεις! Τι έχει ζητήσει ήδη, γιατί σίγουρα έπεται και συνέχεια, η διάσημη τραγουδίστρια;

Σύμφωνα με την Espresso η Amy Winehouse θέλει ειδικά μελετημένο καμαρίνι που πρέπει να είναι βαμμένο σε απαλό οικολογικό χρώμα, ενώ θέλει ο χώρος της να διαθέτει απαραιτήτως τζακούζι, ενώ για τον φωτισμό -εκτός των άλλων- έχει ζητήσει και πολλά κεριά.

Για την αναζωογόνησή της στα διαλείμματα του σόου της έχει ζητήσει να έχει μαζί της μόνο πρόσωπα εμπιστοσύνης της και θεωρείται δύσκολο να δεχτεί να συναντηθεί με φαν της. Αναφορικά με το δωμάτιο όπου θα ξεκουράζεται, έχει ζητήσει να είναι τουλάχιστον 50 τετραγωνικών μέτρων και φωτεινό.

Μιλάμε ασφαλώς για σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου, η οποία πάει σετ με ένα χλιδάτο μίνι βαν, με το οποίο θα κινείται εκείνη και όλη η συνοδεία της. Σημειώστε ότι στη λίστα των αρχικών απαιτήσεων για την εμφάνισή της στις 22 Ιουνίου στην Αθήνα αναφέρεται και ιδιωτική πισίνα με θέα, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα συνδυαστεί με τα must της αθηναϊκής παρουσίας της.

Εκτός από τους δικούς της σωματοφύλακες που θα τη συνοδεύουν στο ταξίδι και θα βρίσκονται το ξενοδοχείο, έχει ζητήσει και ενίσχυση με εγχώριους bodyguards, χωρίς όμως να έχει οριστεί ακόμη ο ακριβής αριθμός τους.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/151682/ti-zita-i-amy-winehouse-gia-na-erthei-stin-ellada/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |