ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Πασχαλινά bazaar κατακλύζουν την πόλη /

Πασχαλινά bazaar κατακλύζουν την πόλη



Πασχαλινό παζάρι στο Six D.o.g.s.
Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου, το Six D.o.g.s. θα φιλοξενήσει στον χώρο του ένα πρωτότυπο Πασχαλινό παζάρι. Αν και μας έχει συνηθίσει κυρίως με τις ψαγμένες μουσικές επιλογές του, αυτή τη φορά θα γίνει εκθεσιακός χώρος για χειροποίητα κοσμήματα, αξεσουάρ, πασχαλινά στολίδια και λαμπάδες. Εκεί θα βρείτε δημιουργίες από τους Drama Queen, Di depux, Marilia_M, Myrenia, flu:k by Smaro Botsa, Art by Artemis, Eleni Tsap, Mauve & Frnds, Marina Aggelopolulou, Lenti handmade jewels, Pal crafts, Olgitta it's OK και fisalida μεταξύ άλλων.
Πληροφορίες: Six D.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 210-3210510, www.sixdogs.gr , Σάββατο 9/4 και Κυριακή 10/4, ώρες λειτουργίας: 14:00 με 24:00.
Το πασχαλινό bazaar του Black Duck
Η Μαύρη Πάπια διοργανώνει και αυτή την Άνοιξη bazaar με αντικείμενα που έφτιαξαν με πολλή φαντασία νέοι δημιουργοί και τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε σε μοναδικές τιμές. Διαλέξτε ανάμεσα σε περίτεχνα διακοσμημένες λαμπάδες, κοσμήματα, έργα τέχνης, βιβλία και πολλά χειροποίητα αντικείμενα με «στιλ και φαντασία», τα οποία αποτελούν και την κεντρική ιδέα του bazaar. Από τις 7 Απριλίου κάντε μια βόλτα στο ανοιξιάτικο παζάρι του Black Duck και αγοράστε πρωτότυπα δώρα για τους φίλους σας, αλλά και για εσάς, σε τιμές που δεν θα… απειλήσουν την τσέπη σας!
Πληροφορίες: Black Duck Multiplarte, Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα, 210 3234760, www.blackduck.gr , από τις 7/4.
Bazaar του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» στο athensheart



Το εμπορικό κέντρο athensheart αγκαλιάζει και υποστηρίζει τη δράση του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά», φιλοξενώντας το πασχαλινό του bazaar, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου. Μια ποικιλία από πλούσια δώρα, γλυκά και μοναδικές πασχαλινές λαμπάδες, κατασκευασμένα από τα παιδιά, σε συνεργασία με τους εθελοντές του Κέντρου, περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο athensheart. Επισκεφτείτε το πιο ζεστό πασχαλινό bazaar, γνωρίστε τους ανθρώπους του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» και ενισχύστε τους ξεχωριστούς σκοπούς του Σωματείου.
Πληροφορίες: Εμπορικό Κέντρο athensheart, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας, 210 3414105, www.athensheart.gr , ημέρες και ώρες λειτουργίας bazaar: Παρασκευή 8/4 17:00-21:00, Σάββατο 9/4 10:00–20:00.
Πασχαλινό bazaar της «Ανάσα» στην Τεχνόπολη
Χειροποίητες δημιουργίες, όπως λαμπάδες, κορνίζες, κάρτες και άλλα γιορτινά είδη που έχουν κατασκευάσει με πολύ μεράκι τα παιδιά-μέλη της «Ανάσα», θα βρείτε στο πασχαλινό παζάρι που διοργανώνεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από τις 10 έως και τις 19 Απριλίου 2011. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από το Κέντρο Αποκατάστασης Ψυχικής Υγείας, που ιδρύθηκε το 2007 ως 18μηνο Πρόγραμμα Αποασυλοποίησης ατόμων με αυτισμό, δευτερογενείς ψυχικές διαταραχές και νοητική υστέρηση, πρώην έγκλειστων στο Νταού Πεντέλης.
Πληροφορίες: Κέντρο Αποκατάστασης Ψυχικής Υγείας «Ανάσα», Σπερχειού 7, Βοτανικός, 210-3462270, www.anasahome.gr , διάρκεια από 10/4 έως 19/4, ώρες λειτουργίας: 10.00-21:00, είσοδος ελεύθερη, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.
Ανοιξιάτικο bazaar στο studio twenty2twins designers



Μια παρέα δημιουργών μαζεύεται και παρουσιάζει τη δουλειά της το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου, στο creative studio twenty2twins designers, για να καλωσορίσει την Άνοιξη αλλά και το Πάσχα. Βρείτε δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας ανάμεσα σε χειροποίητα artistic κοσμήματα και αξεσουάρ με χαρούμενα χρώματα και ποικιλία υλικών, πασχαλινές λαμπάδες, όμορφα διακοσμητικά και χρηστικά γυαλικά ζωγραφισμένα στο χέρι, ζωγραφισμένα βιβλία, άλμπουμ και τσάντες, χειροποίητες βελόνες για πλέξιμο και πλεκτά αξεσουάρ, ιδιαίτερα φωτιστικά και διακοσμητικά από γυαλί και ύφασμα, κεριά και φρέσκα φυτικά καλλυντικά με αιθέρια έλαια, στιλάτες επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες και παγούρια για τις ανοιξιάτικες αποδράσεις.
Πληροφορίες: studio twenty2twins designers, Γρυπάρη 21 (όπισθεν Σκλαβενίτη Θησέως),Καλλιθέα, 210 9515905, 210 9530793, www.22twins.gr , Σάββατο 9/4 και Κυριακή 10/4, ώρες λειτουργίας: από τις 10:00 έως τις 20:00.
ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΑΣΩΝΗ Link:[http://www.clickatlife.gr/story/eikastika/pasxalina-bazaar-katakluzoun-tin-poli?id=1953966]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |