ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογείται /

Η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογείται



Αν και τραυματισμένη κάνει εξαντλητικές πρόβες για το «Dancing with the stars», συγκινείται όταν μιλάει για τον γιο της και δηλώνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή φάση. Ανανεωμένη και εντυπωσιακή, η Αγγελική Ηλιάδη μιλά για την κρίση στη νύχτα, για την προσωπική της ζωή και εξηγεί πως ξεπέρασε δύσκολες στιγμές του δραματικού παρελθόντος. Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε στο Radar, στο Έθνος της Κυριακής.

Έχεις εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις στο Dancing. Έχεις ασχοληθεί με τον χορό πριν πάρεις μέρος;

Σε εμφανίσεις μου σε νυχτερινά κέντρα είχα χορέψει με μπαλέτο, αλλά ελεύθερο χορό. Δεν είχα ασχοληθεί με lattin και ballroom χορούς.

Ποιος από τους συμπαίκτες σου σε έχει εντυπωσιάσει;

Μου αρέσει πολύ η Ελεονώρα. Είναι πολύ συγκεντρωμένη στις κινήσεις της και δείχνει έναν ιδιαίτερο δυναμισμό.

Ο γιος σου έχει δει στο Dancing;

Ναι μετά το πρώτο live μου είπε «μαμά ήσουν πού όμορφη», στο δεύτερο που βγήκα πρώτη το έχασε και γκρίνιαξε λίγο. Όλο αυτό φαντάζει στα μάτια του παιδιού πολύ όμορφο και πολύ παραμυθένιο.

Σε έχουν κατηγορήσει ότι «πούλησες » την προσωπική σου ζωή για να εξυπηρετήσεις την καριέρα σου. Πως το σχολιάζεις;

Εγώ την πούλησα; Το βρίσκω αστείο. Ξέρεις πάρα πολύ καλά πως πάντα ήμουν πολύ απ’ έξω απ’ όλα αυτά που συνέβαιναν κι ας με αφορούσαν. Ελάχιστες φορές και μιλάμε για μια –δυο κυριολεκτικά που χρειάστηκε ή αν θες ένιωσα εγώ την ανάγκη να μιλήσω, το έκανα. Ντρεπόμουν πάρα πολύ για όλα όσα έβγαιναν στη δημοσιότητα. Αν ήταν στο χέρι μου δε θα είχε βγει τίποτα. Η προσωπική ζωή του καθενός αφορά τον ίδιο και όχι όλο τον κόσμο.

Βλέπουμε τον τελευταίο καιρό φαινόμενα που μέχρι τώρα είχαμε μόνο στο εξωτερικό. Να τη στήνουν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι κάτω από τα σπίτια των επώνυμων. Σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο;

Δυστυχώς ναι. Είναι πολύ δυσάρεστο σαν συναίσθημα . Εμένα με ακολούθησαν από το σπίτι μου μέχρι το κέντρο της Αθήνας. Έβλεπα ένα αμάξι να είναι από πίσω μου και να με ακολουθεί χωρίς να ξέρω ποιος είναι. Τρόμαξα, σταμάτησα μέσα στη μέση του δρόμου και μίλησα με κάποιους αστυνομικούς. Αισθάνεσαι ξαφνικά σα να εισβάλουν σπίτι σου. Είναι πολύ άσχημο. Δεν έχω κάτι με τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους. Κάνουν τη δουλειά τους. Πιστεύω όμως, ότι πρέπει να γίνεται με σεβασμό και να μη φέρουν τον καθένα σε δύσκολη θέση κάποιες στιγμές.


Σκέφτηκες να κάνεις ψυχανάλυση όταν βίωσες τις γνωστές δυσάρεστες καταστάσεις στη ζωή σου;

Την έκανα την ψυχανάλυσή μου κι εγώ με τον πνευματικό μου. Ένα είδος ψυχανάλυσης είναι και αυτό και πιστεύω το καλύτερο, κατά την προσωπική μου άποψη. Πραγματικά είναι σαν να βγάζεις την ψυχή σου και να τη βλέπεις μπροστά σου. Να παίρνεις τα κομμάτια και να τα βάζεις σε μια σειρά.

Είσαι άνθρωπος που συγχωρεί;

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Να συγχωρούμε. Δεν υπάρχει λόγος στη ζωή μας να κρατάμε πράγματα που και εμάς τους ίδιους μας κάνουν να αισθανόμαστε μέσα μας χειρότερα. Και μας βαραίνουν και μας βρωμίζουν.

Πως σχολιάζεις όσους υποστηρίζουν ότι μοιάζεις πολύ με τη Δέσποινα Βανδή; Υπήρξαν και κάποιο κακοπροαίρετοι που σε χαρακτήρισαν κλώνο της.

Η Δέσποινα είναι ένας άνθρωπος και μια καλλιτέχνης που θαυμάζω πάρα πολύ. Προσωπικά δεν βλέπω καμία ομοιότητα, αλλά δεν με ενοχλεί κιόλας να το λένε.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε πολλά πρόσωπα της «showbiz» να μεταπηδούν από τον ένα χώρο στον άλλο. Θα σε ενδιέφερε η τηλεόραση, η παρουσίαση κάποιας εκπομπής;

Με πιάνεις απροετοίμαστη. Δεν νομίζω ότι είναι ο τομέας μου, βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις. Και για το Dancing αν με ρωτούσες πέρσι θα σου έλεγα «είσαι τρελός;» και φέτος το κάνω. Εξαρτάται το τι θα είναι αυτό, κατά πόσο θα μου ταιριάζει. Είναι ωραίο βέβαια, να δοκιμάζουμε τον εαυτό μας σε καινούρια πράγματα. Να είμαστε ανοιχτοί… Δεν το αποκλείω πάντως.

Απ’ ότι καταλαβαίνω θα διεκδικήσεις μέχρι τέλους το έπαθλο...

Περνάω πάρα πολύ καλά με το χορό αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκομαι κάθε Κυριακή. Είναι σαν πάρτι. Αυτό που σίγουρα θέλω είναι να παρατείνω το διάστημα της παραμονής μου στο Show για όσο περισσότερο μπορώ. Το παλεύω.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/151054/i-aggeliki-iliadi-exomologeitai/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |