ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Anorak Festival 2011 (vids) /

Anorak Festival 2011 (vids)



Αναστατώνοντας τον χάρτη των εγχώριων Festival, το εκπληκτικό Αnorak μας ξαφνιάζει για ακόμη μια φορά, κάνοντας την ανατροπή και φέρνοντας το καλοκαίρι ακόμη πιο κοντά ! Λίγο πριν εκπνεύσει η Άνοιξη, η πυξίδα δείχνει και πάλι Βόρεια, αυτή τη φορά στη «Νύφη» του Βορρά, καθώς το Anorak γίνεται Urban και για πρώτη φορά μεταφέρεται από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη. Στον πολύ-γνωστό και πολύ-αγαπημένο πολυ-χώρο του Μύλου, στις 20 και 21 Μαΐου, τα φώτα ανάβουν στη σκηνή και η μουσική γίνεται μόνο η αφορμή για να ταξιδέψουμε.



Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα …αυτό το ξέρει ακόμη καλύτερα το ΑΝΟRAK TEAM, που έχοντας ταράξει τα νερά της Βορείου Ελλάδος κάνει μια βουτιά στο Θερμαϊκό, με hot ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής την κατάλληλη στιγμή που πρέπει να τα δείτε live.
Σας περιμένουμε στα 2 stages του Μύλου (την Αποθήκη και τη Βαβυλωνία) με «ναυαρχίδα του στόλου» τους Groove Armada που έρχονται να παρουσιάσουν σε "παγκόσμια πρώτη" το RED LIGHT, ξεκινώντας την περιοδεία του καινούργιου project τους από το Anorak Festival !!!! Το festival ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα με live concerts και θα καταλήξει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με καλεσμένους μεγάλους dj's της εγχώριας μουσικής σκηνής.
ΑNORAK FESTIVAL LINE UP :
Παρασκευή 20 Μαΐου
PIANO MAGIC
MIAMI HORROR
BAG RAIDERS DJ-SET
KEEP SHELLY IN ATHENS
MIKRO
OSTAVA
+MORE ACTS
Σάββατο 21 Μαΐου
GROOVE ARMADA PRESENT RED LIGHT
MONARCHY
JESSICA 6
CHIMES & BELLS
+MORE ACTS

Keep Shelly In Athens : 'Hauntin' Me' by Dailymotion_Greece

Mikro - People (exclusive official video) by Myspace_Greece
http://www.myspace.com/video/vid/102360612 ΠΗΓΗ :cosmo.gr Link:[http://cosmo.gr/Music/Hellas/317431.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |