ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Κερδίστε προσκλήσεις για την εμφάνιση των Echo και The Bunnymen! /

Κερδίστε προσκλήσεις για την εμφάνιση των Echo και The Bunnymen!



Το Cosmo.gr ως χορηγός επικοινωνίας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Echo & The Bunnymen την Πέμπτη 28 Απριλίου στο Gagarin 205!



Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό δεν έχετε παρά να στείλετε mail στο cosmocontest@gmail.com με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και την ένδειξη Echo μέχρι τις 27 Απριλίου!

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ


Οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά από το Cosmo με mail.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πρόσκληση είναι προσωπική και δεν μεταβιβάζεται. Για την είσοδο στο χώρο απαραίτητη είναι η κατοχή δημοσίου εγγράφου.


Echo & The Bunnymen

Πέμπτη 28 Απριλίου – Gagarin 205 Live Music Space

Οι Echo & The Bunnymen , θρυλικοί εκφραστές του post-punk ήχου, επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στις 28 Απριλίου στο Gagarin 205.

Έχουν θέσει τις βάσεις για πάμπολλα σχήματα του βρετανικού ήχου, κάτι που τους αναγνωρίστηκε με την βράβευση τους από το περιοδικό Q ως έμπνευση για «μία νέα γενιά μουσικών, τραγουδιών και μουσικόφιλων γενικά».

Δημιουργήθηκαν το 1978 στην ίδια πόλη που γέννησε τους Beatles και ήδη με το πρώτο τους άλμπουμ, το Crocodiles, γνώρισαν αποδοχή από κριτικούς και κοινό. Αυτή η αποδοχή όλο και μεγάλωνε κατά τη δεκαετία του ’80 με δίσκους σταθμούς στη βρετανική σκηνή, όπως το Heaven Up Here του ’81, το “Porcupine” του ’83 και βεβαίως το “Ocean Rain” του 1984.

Με επιτυχίες όπως το “The Back Of Love”, “The Cutter”, “Lips Like Sugar”, “Bring On the Dancing Horses” αλλά και το αξέχαστο “The Killing Moon” οι Echo & The Bunnymen θα μας σαγηνεύσουν με τον ρομαντισμό τους και θα μας καλέσουν να γίνουμε και ‘μείς μέρος της πανδαισίας τους.

Μελωδικά μελαγχολικος όπως ο ουρανός πάνω από Liverpool αλλά και χειμαρώδης όπως ο ποταμός Mersey, ο Ian McCulloch δεν φοβάται ποτέ να πει τη γνώμη του επί σκηνής και αυτό του έχει κερδίσει και το παρατσούκλι “Mac The Mouth” αφού δε διστάζει να τα “χώσει” σε προσωπικότητες όπως ο Bono, ο Nick Cave ή ο Paul Weller. Αυτό όμως δεν έχει μειώσει την εκτίμηση που του τρέφουν τα νεότερα σχήματα αφού έχει διατελέσει associate producer για τους Coldplay ενώ συνεργάστηκε και με τους Manic Street Preachers στο “Postcards of a Young Man”.

Την συναυλία ανοίγουν μία από τις καλύτερες, νεώτερες και πιο υποσχόμενες μπάντες της Αθήνας - οι Rosebleed - ένα συγκρότημα που παρά το νεαρό της ηλικίας των μελών του έχει εμφανιστεί δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα όπως Carlos Santana και Hooverphonic, ενώ το ντεμπούτο τους “White Balloons” φέρει την υπογραφή του Chris Martin, παραγωγού των Puressence, Stereophonics και Raining Pleasure μεταξύ άλλων.

Στις 28 Απριλίου στο Gagarin 205 θα βρεθούμε όλοι κάτω από ένα δολοφονικό φεγγάρι...

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου.

Τιμή εισιτηρίου: 30€ προπώληση και 35€ ταμείο ΠΗΓΗ :cosmo.gr Link:[http://cosmo.gr/Music/Hellas/317361.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |