ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Αποδεκατισμένος στην Κομοτηνή o ΟΦΗ /

Αποδεκατισμένος στην Κομοτηνή o ΟΦΗ



Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στην Κομοτηνή ο ΟΦΗ, καθώς πέντε βασικοί του παίκτες, θα είναι εκτός αποστολής από την πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Στους τιμωρημένους και από καιρό γνωστούς απόντες Τάντιτς, Παπουλή και Μπούρμπο, προστέθηκαν το Σάββατο (02/04) το πρωί και οι Καμπάνταης, Ρούσεφ. Με αυτούς συμπληρώνεται μια πεντάδα βασικών παικτών οι οποίοι δε θα είναι στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου και μπορεί να καταλάβει κανείς σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται ο προπονητής του κρητικού συλλόγου.
Την αποστολή, που μέσω Αθηνών και Αλεξανδρούπολης, θα φτάσει στην Κομοτηνή, αποτελούν οι: Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Αγρίτης, Ρόβας, Γιακούμπου, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Πίτσος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Ζαχαράκης, Κατσικογιάννης, Κιάσσος, Χαριτωνίδης και Μπερτίν.
Μετά από όλες αυτές τις σημαντικές απουσίες είναι λογικό ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του ΟΦΗ και μολονότι τα προβλήματα που είχε μέσα στην εβδομάδα, δεν έδωσαν την ευκαιρία στον Αναστόπουλο να καταστρώσει τα πλάνα του όπως θα ήθελε, τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Βεζυρίδης, οι Γαλανόπουλος, Κιάσσος θα βρίσκονται στα άκρα της άμυνας και οι Μπερτίν, Γεωργίου στόπερ. Στη μεσαία γραμμή οι Κάλαϊτζιτς, Μπουλούτ και Κατσικογιάννης έχουν το προβάδισμα, ενώ για την επίθεση οι Αγρίτης, Γιακούμπου στις πτέρυγες και ο Βλόνταρτσικ στην κορυφή θα είναι οι παίκτες που θα αποτελούν τη γραμμή κρούσης του "Ομίλου".
Το μακρινό και δύσκολο ταξίδι του ΟΦΗ ξεκίνησε από το αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης" του Ηρακλείου για το "Ε. Βενιζέλος" της Αθήνας, από εκεί με νέα πτήση για την Αλεξανδρούπολη, όπου οδικώς θα μεταβεί στην Κομοτηνή. Με τον ίδιο τρόπο την Κυριακή (03/04) μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή θα επιστρέψει στο Ηράκλειο. ΠΗΓΗ: contra.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |