ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Χανιά: Απεβίωσε 28χρονος τραυματίας από τη Λιβύη /

Χανιά: Απεβίωσε 28χρονος τραυματίας από τη Λιβύη



Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, τα ξημερώματα της Τετάρτης (06/04) ο ένας από τους πέντε τραυματίες που έφθασαν από τη Λιβύη πριν λίγες ημέρες στο νοσοκομείο Χανίων.



Σχετικά links
Τραυματίες αντικαθεστωτικοί της Λιβύης στο νοσοκομείο Χανίων
Πρόκειται για ένα 28χρονο που δεν άντεξε στα πολλαπλά του τραύματα.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Χαράλαμπος Δουλγεράκης, ο ασθενής είχε κάνει πολυοργανική ανεπάρκεια, σηψαιμία και κατέληξε αφού η κατάσταση του ήταν πολύ επιβαρημένη.

"Επήλθε, ένα πολυοργανικό σοκ σηψαιμικό, από ότι έχω ενημερωθεί από τους ιατρούς, και δυστυχώς δεν μπόρεσε να τα καταφέρει. Ήταν εξάλλου σε μια εμπύρετο κατάσταση από την πρώτη ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο. Την προηγουμένη μέρα ο πυρετός ανέβηκε πολύ ψηλά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν έπεσε και έτσι φθάσαμε σε αυτή την κατάληξη".

Όπως είπε ο κ. Δουλγεράκης, ο 28χρονος κατέληξε την ώρα, που είχε προγραμματιστεί η μεταφορά του με ελικόπτερο σε Ιατρικό Κέντρο των Αθηνών.

Στο νοσοκομείο Χανίων, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται ένας ακόμα από τους τραυματίες που έχει προγραμματισθεί να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Όλα τα έξοδα έχει αναλάβει η πρεσβεία του Κατάρ στην Ελλάδα. ΠΗΓΗ :cosmo.gr Link:[http://cosmo.gr/News/Hellas/317530.html]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |