ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Βουνό τα προβλήματα στον ΟΦΗ /

Βουνό τα προβλήματα στον ΟΦΗ



Δεν έφτανε η ήττα από τον Πανθρακικό, ήρθαν και τα προβλήματα που κληροδότησε η αναμέτρηση της Κομοτηνής στον ΟΦΗ, για να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο η κατάσταση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Πέραν των τιμωρημένων Μπούρμπου, Αγρίτη και Κιάσσου, πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να δώσουν το "παρών" κόντρα στον Εθνικό και οι Γιακούμπου, Μπουλούτ, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Όπως διαπιστώθηκε, ο πρώτος έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο και ο δεύτερος θλάση στη γάμπα, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνουν εκτός προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα με δέκα μέρες.
Σε αντίθεση με τους Μπουλούτ και Γιακούμπου, ο Ρούσεφ που δεν έπαιξε με τον Πανθρακικό είναι σε καλύτερη κατάσταση και παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή του στο κυριακάτικο (10/04) ματς είναι αμφίβολη, από το ιατρικό επιτελείο της κρητικής ομάδας εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο Βούλγαρος μέσος μπορεί να προλάβει να αγωνιστεί.
Το θετικό μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα είναι ότι οι πόνοι που είχε στο γόνατό του ο Λεωνίδας Καμπάνταης έχουν υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και όλα δείχνουν ότι ο 29χρονος επιθετικός θα τεθεί στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (06/04).
Ένα άλλο ευχάριστο νέο είναι ότι στο παιχνίδι με τον Εθνικό θα επιστρέψουν και οι Τάντιτς, Παπουλής που ήταν τιμωρημένοι και δεν αγωνίστηκαν στην Κομοτηνή.
Στην προπόνηση της Δευτέρας (04/04), το "παρών" έδωσε κανονικά και ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος δεν έμεινε στην Αθήνα για να "κατασκοπεύσει" τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα. ΠΗΓΗ: contra.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |