ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 4-2011 >Καρατζαφέρης: Η μισή κυβέρνηση εμπλέκεται στα υποβρύχια /

Καρατζαφέρης: Η μισή κυβέρνηση εμπλέκεται στα υποβρύχια



Στην υπόθεση των υποβρυχίων αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στο περιθώριο της επίκαιρης ερώτησής του για τα εθνικά θέματα.

«Η μισή κυβέρνηση είναι μπλεγμένη στα υποβρύχια. Καταλαβαίνω τις επισκέψεις του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σε γραφεία υπουργών, αλλά όχι και σε σπίτια υπουργών στο κέντρο της Αθήνας», είπε με νόημα ο Γ. Καρατζαφέρης προκαλώντας αίσθηση στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

«Είμαστε η κυβέρνηση που δεν θα σταματήσει να ρίχνει φως σε όλα, το αποδεικνύουμε και στη Βουλή», απάντησε κατηγορηματικά ο Γιώργος Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Αν υπάρχουν παραγραφές για την προηγούμενη πενταετία, δεν έχουμε εμείς ευθύνη. Η προηγούμενη κυβέρνηση πήγαινε για παραγραφές και εμείς τα φέραμε στη Βουλή για να υπάρξει φως».

«Περιμένουμε και επισήμως τι θα μας στείλει η δικαιοσύνη. Περιμένουμε να κάνει σωστά τη δουλειά της, όσο ψηλά και αν βρίσκονται οι εμπλεκόμενοι», κατέληξε ο πρωθυπουργός.ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr Link:[http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/147867/karatzaferis-i-misi-kuvernisi-ebleketai-sta-upovruhia/]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |