ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ >Αθήνα >Αθήνα 3-2011 >Εν αναμονή του επενδυτή... μυστήριο στον ΟΦΗ /

Εν αναμονή του επενδυτή... μυστήριο στον ΟΦΗ



Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν γνωστές από την πλευρά του Νίκου Μαχλά οι λεπτομέρειες για τον "άγνωστο" επενδυτή, ο οποίος θα κληθεί να βγάλει τον ΟΦΗ από την εξαιρετικά δύσκολη θέση που βρίσκεται στον οικονομικό τομέα.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, όταν και ολοκληρώθηκε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ στο οποίο βασικό θέμα ήταν οι επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν μετά το οριστικό "ναυάγιο" της περίπτωσης δανεισμού της ΠΑΕ από τράπεζες, ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας σε φίλους της ομάδας που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την αίθουσα, τους διαβεβαίωσε ότι υπάρχει άνθρωπος που ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την ομάδα.
Το μόνο που αποκάλυψε είναι ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει γεννηθεί στην Κρήτη από την οποία έφυγε σε παιδική ηλικία και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αθήνα. Ο άνθρωπος αυτός έχει δώσει ήδη ένα ποσό που αγγίζει τις 200 χιλιάδες ευρώ και με τα οποία θα καλυφθούν οι οφειλές προς το ΙΚΑ και την Εφορία. Πέραν αυτών αναμένεται να δώσει ακόμη 800 χιλιάδες που θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες εκκρεμότητες που υπάρχουν, για να καταφέρει να πάρει η ομάδα το πολυπόθητο χαρτί της αδειοδότησης.
Άμεση αθλητική ενημέρωση όπου και αν βρίσκεστε μέσω του επίσημου twitter και του επίσημου facebook του contra.gr.Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr ο επιχειρηματίας αυτός δραστηριοποιείται στο χώρο των "περιβαλλοντικών επιχειρήσεων" και για την ενασχόλησή του με τον ΟΦΗ, καταλυτικό ρόλο φέρεται να έχει παίξει ο Γιάννης Κουράκης, ο οποίος τον γνωρίζει με την ιδιότητα του δημάρχου Ηρακλείου.

Όπως και να 'χει, οι επόμενες ώρες είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες για ύπαρξη του συλλόγου που παίζει με το χρόνο προκειμένου να βρει λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Πάντως αυτό που περιμένουν όλοι, και κυρίως ο κόσμος του ΟΦΗ, είναι οι λύσεις να είναι ξεκάθαρες και διαφανείς. ΠΗΓΗ: contra.gr Link:[]
Page Tags:

 
Home | Αθήνα |